Reclamă
Reclamă

Ciclistul Guy Timor, membru al echipei Israelului, a murit joi după ce a fost lovit de o maşină condusă de un şofer beat şi fără permis de conducere, în timpul unui antrenament. Sportivul tocmai împlinise 21 de ani.

În momentul impactului, şoferul beat şi fără permis încerca să scape de poliţie, în apropiere de intersecţia Nehora, în sudul ţării. Tânărul ciclist a fost lovit dimineaţa, în timpul ultimei sale sesiuni de antrenament înainte de a pleca în Cehia pentru o cursă.

Potrivit Times of Israel, publicație citată de news.ro, suspectul, în vârstă de 20 de ani, nu a deţinut niciodată permis de conducere şi a refuzat să oprească în ciuda faptului că poliţia i-a cerut acest lucru. „În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din maşină se vede cum şoferul a trecut pe culoarea roşie a semaforului chiar înainte de a lovi bicicleta”, a declarat un oficial. Șoferul a fost arestat la scurt timp după accident.

Reclamă

Timor a reprezentat Israelul la campionatele europene şi mondiale din ultimii ani. În 2023, el a câştigat o medalie de argint la campionatele israeliene de ciclism pe şosea U23. În acest an, el a câştigat, de asemenea, argintul la campionatele israeliene de ciclism pe pistă.

Tragedia a zguduit comunitatea sportivă, fiind un moment de doliu iar sportivul este amintit nu doar pentru performanțele sale remarcabile, ci și pentru dedicația și pasiunea sa pentru ciclism. Guy Timor va fi comemorat de toţi cei care l-au cunoscut şi admira pentru realizările sale sportive şi pentru determinarea sa.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro