Reclamă
Reclamă

Un ciclist francez a primit o amendă de 200 de franci elvețieni (aproximativ 205 de euro) pentru că a oprit pe marginea șoselei pentru a-și strânge în brațe soția. Totul s-a întâmplat în timpul celei de-a șaptea etape a Turului Franței, relatează BBC.

Ciclistul francez Julien Bernard a fost amendat pentru că și-a sărutat soția în timpul unei probe contra cronometru din Turul Franței. Sportivul a primit o amendă de 200 de franci elvețieni (aproximativ 205 de euro). El a fost astfel penalizat pentru „comportament neadecvat în timpul cursei și pentru că a adus prejudicii imaginii sportului”, potrivit unui raport al organizatorilor.

După cursă, Bernard a postat un mesaj pe rețelele sociale: „Îmi cer iertare Uniunii Internaționale de Ciclism pentru că am prejudiciat imaginea acestui sport. Dar sunt dispus să plătesc amenda de 200 de franci elvețieni”.

Reclamă

La finiș, înconjurat de reporteri, francezul a declarat că a fost o etapă nebună. „În ciclismul modern, nu e ușor să te oprești și să-ți vezi familia, dar aici, în timpul probei de contratimp, a fost ceva perfect, pentru că mi-am permis să-mi iau răgaz și să savurez momentul”, a adăugat Julien Bernard.

Ciclistul francez a încheiat cursa pe locul 61, la trei minute și 11 secunde în urma câștigătorului Remco Evenepoel.

În concluzie, Julien Bernard a fost amendat pentru comportament neadecvat în timpul Turului Franței, după ce a oprit pentru a-și îmbrățișa și săruta soția. Incidentul a avut loc în timpul unei probe contra cronometru, iar sportivul și-a asumat amenda impusă de organizatori. Bernard a terminat cursa pe locul 61, la peste trei minute de câștigătorul etapei.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro