Christina Ich nu are și nu a avut o viață perfectă, așa cum ar crede cei mai mulți dintre urmăritorii săi luând în considerare postările sale de pe rețelele sociale. Influncerița a ținut mereu trecutul ei departe de gura lumii și a vorbit foarte rar despre problemele pe care le-a avut, dar mai ales despre tatăl ei care a abandonat-o atunci când era foarte, foarte mică și de care nu mai știe nimic.

Christina Ich: „Am plecat în străinătate pentru el”

În podcast-ul lui Cătălin Măruță, de pe canalul lui de YouTube, vedeta și-a deschis ușor, ușor sufletul în fața fanilor ei și le-a povestit acestora despre dramele sale din copilărie, peste care nu a putut să treacă niciodată. Se pare că în momentul în care părintele ei a părăsit-o, ea avea vârsta de 2 anișori, așadar nu își mai amintește nimic despre cel care i-a dat viață. A fost un moment trist pentru ea și pentru întreaga sa familie, dar a fost și este un om puternic, pe care cu greu îl mai poate doborâ ceva în zilele noastre.

Având în vedere situația, iubita lui Alex Pițurcă a fost crescută numai de mama ei și de bunicii pe care îi iubește enorm și pe care, de asemenea, îi respectă. Le este recunosctătoare pentru tot ceea ce au făcut pentru ea și pentru felul în care au crescut-o și au educat-o. Părintele ei nu a căutat-o niciodată, chiar dacă știe că este cunoscută, dar s-a obișnuit deja cu ideea că el nu a făcut și nu va face parte din viața ei vreodată.

Christina Ich, părăsită de tatăl său când era mică! Dezvăluirile cutremurătoare ale vedetei: "Am plecat în străinătate pentru el"

 

„Eram mică atunci când a plecat tatăl meu, aveam doi ani, nu-mi aduc prea multe aminte despre el. Practic, nici nu-l cunosc. L-am căutat acum câțiva ani, am plecat în străinătate pentru el. Dar m-am răzgândit chiar înainte de a ne vedea. Nu am mai vrut dintr-o dată să ne mai întâlnim. Așa am simțit. El nu m-a căutat niciodată, deși știe că sunt cunoscută”, a menționat vedeta.