Este pentru prima dată când Christina Ich își deschide inima în fața fanilor în felul acesta. Fiind invitata lui Cătălin Măruță în podcastul său, ea a dat o serie de declarații din viața privată la care nimeni nu se aștepta. Oamenii au urmărit-o cu sufletul la gură și au așteptat să vadă care este povestea sa de viață, despre care nu a vorbit până acum. La un moment dat, a venit rândul să discute despre partenerul său de viață, Alex Pițurcă, iar dezvăluirile pe care le-a făcut sunt uluitoare.

„Ne certăm din orice”

Christina Ich este una dintre cele mai îndrăgite influencerițe de la noi din țară. Chiar dacă are mii de fanii în toate colțurile României, nu toată lumea o are la inimă, drept dovadă primește mai mereu comentarii de hate, pe care încearcă să nu le i-a prea mult în seamă. Aceasta și-a obișnuit fanii cu postări zilnice, în care îi ține la curent cu tot ceea face, dar în care nu dă de prea multe detalii din viața intimă.

La un moment dat, șatena le-a povestit tuturor cum l-a cunoscut pe actualul său partener de viață, alături de care are și un copil. Deși locuiesc în aceeași casă, viața lor nu este perfectă și se ceartă din orice. În momentul în care l-a văzut pentru prima dată, s-a îndrăgostit pe loc și toată lumea a remarcat că este schimbată. A fost o nebunie în cazul lor și au făcut copil după trei luni de relație, iar când ea l-a anunțat că a rămas gravidă, Alex Pițurcă a crezut că este doar o glumă.

Christina Ich, detalii din viața intimă! Ce a putut să spună despre Alex Pițurcă: "Ne certăm din orice"

„Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere. Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. După 3 luni l-am anunțat pe Whatsapp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine. E diferență de 7 ani între noi”, i-a spus vedeta lui Cătălin Măruță.