Christina Ich, iubita lui Alex Pițurcă, a trecut printr-un adevărat calvar zilele trecute. Vedeta a explicat pe Instagram cum s-a panicat grav, după ce micuțul său a făcut febră mare și a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Ce a pățit fiul Christinei Ich

Pe rețelele de socializare, Christina Ich s-a confesat, mărturisind că fiul ei, Noah, s-a îmbolnăvit și a fost nevoie să meargă cu el la spital.

În mesajul postat pe Instagram, vedeta a explicat că a fost nemulțumită de medicul la care a apelat, deoarece acesta i-ar fi zis că e normal ca organismul fiului său să reacționeze în acest mod. Din fericire, Noah a trecut cu bine peste episoadele de febră, deși mama lui s-a speriat extrem de mult.

„Am avut câteva zile de coșmar. Mai ales că eu n-am mai avut până acum probleme cu Noah. A avut numai febră 40, 41 cu 5… M-am speriat atât de tare, am fost cu el la spital. I-am făcut analize și mi s-a zis că n-are nimic și că nu e caz de internat.

Dar 3 zile la rând a avut doar 40 și 41 febră. Copilul meu putea să intre în convulsii și ei îmi ziceau să stau liniștită. Copilului nu îi trecea febra nici cu cele mai puternice medicamente și vomita într-una.

L-am băgat în duș cu apă călduță, comprese, am făcut tot ce este posibil și nimic nu a funcționat. După ce mi-am văzut copilul așa am luat decizia de una singură să îl bag pe perfuzii și antibiotic. Și în sfârșit Noah este bine, de ieri”, a povestit Christina Ich pe Instagram.

foto: social media

Ce decizie a luat Christina Ich

Christina Ich a mai adăugat că i-a pus singură perfuzii băiețelului ei, acasă, dintr-un instinct „de mamă”.

„Nu mai făceam ce spuneau ei (n.r. doctorii) că nu mai rezistam. Cam câte zile trebuia să stau să-mi văd copilul nehrănit?! Era leșinat, nu mai schița un cuvânt, un gest…M-am speriat îngrozitor. Stătea leșinat, la pat. Îmi spuneau: mai aveți răbdare, este normal. Să stai cu febră mare și nemâncat de 3 zile nu e normal. Acum i-am pus iar perfuzie să îl vitaminizez, cu glucoză și vitamina B”, a mai explicat Ich.