Christina Ich este una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc. Aceasta este un influencer de succes în țară, având o comunitate de peste jumătate de milion de persoane. Deși a avut multe propuneri de a intra în televiziune, le-a refuzat pe toate datorită principiilor sale de care nu uită.

Christina Ich este un influencer cunoscut în țară pentru sfaturile și experiențele sale pe care le povestește urmăritoarelor sale. Aceasta a preferat să rămână doar în zona de online fiindcă i se pare un mediu mult mai comod și poate fi ea însăși, fără să simtă vreo presiune din partea cuiva.

Sursa foto: Social media

De ce nu a acceptat Christina Ich să apară pe micile ecrane

De-a lungul timpului, frumoasa șatenă a primit mai multe oferte de a intra în lumea televiziunii, dar le-a refuzat. Christina Ich și-ar dori o emisiune despre cultură sau despre viață, în care să nu se critice invitații și în care poate recomanda lucruri utile care au ajutat la dezvoltarea sa.

În ultima perioadă, au apărut tot mai multe scandaluri cu care aceasta nu este de acord și nu ar putea promova un astfel de show. Dacă ar apărea posibilitatea de a fi în juriul unei emisiuni, ar accepta. Ar lua totul ca pe o provocare și ar fi dispusă să încerce.

„Cu părere de rău și nu aș vrea să fiu interpretată greșit, televiziunea din România a ajuns o prostituție ascunsă. Nu e vorba să te crezi la un anumit nivel, dar când vezi la televizor persoane care n-au citit nici măcar un prospect de medicament și ajung vedete. Ce să caut eu la televizor? Tu știi care sunt interesele mele și cu ce-mi ocup timpul. Ce aș fi vrut eu să spun, nu face rating. Eu mi-aș dori să învăț pe cineva de bine, să le recomand diverse lucruri, poate să ascultăm o muzică bună, dar astea nu sunt interesante.

Toată lumea vrea scandaluri, că și de mine s-au scris multe în ziare, cu cine am ieșit, cine m-a înșelat. Pe oameni nu-i interesează informația, încât să-i ajute să evolueze, ei vor scandal și eu nu pot să ofer asta. M-aș simți umilitor.”, a spus Christina Ich la podcast-ul moderat de Radu Țibulcă.