Unora le este extrem de greu să discute liber despre trecutul lor, mai ales atunci când rănile dor chiar și în prezent. Mulți preferă să îl îngroape pentru totdeauna, chiar dacă le este destul de greu să facă lucru. Una dintre vedetele care preferă să nu aducă niciodată vorba despre copilăria sa și despre traumele care i-au afectat existența este Christina Ich.

Christina Ich, despre traumele din trecut

Rar le-a fost dat fanilor să o audă pe iubita lui Alex Pițurcă vorbind despre trecutul său. Recent, ea a decis să aducă în discuție acest subiect sensibil, în urma participării sale la o emisiune, pe care fanii au urmărit-o cu sufletul la gură și care le-a dat mult de gândit. Christina și-a început povestirea prin a le spune oamenilor că ea a copilărit la țară. Povestea sa de viață este una despre care a preferat să nu aducă niciodată vorba pe social media, pentru a nu fi judecată de cei din jur.

Este de părere că este mult mai bine să păstrezi o doză de mister, iar oamenii care te înconjoară să nu știe chiar totul despre tine. La prima vedere, vedeta pare o femeie puternică și capabilă să nu lase problemele de zi cu zi să o afecteze. A demonstrat că este așa de foarte multe ori, dar numai ea își cunoaște cu adevărat trecutul și toate situațiile care pentru ea au fost adevărate traume. Este, de asemenea, de foarte multe ori criticată pentru comportamentul ei și are momente în care răbufnește.

Christina Ich a avut o copilărie nefericită! Este prima dată când vorbește despre momentele grele din viața sa: “Traumele mele

”Am copilărit la țară. Am o poveste pe care nu am încercat niciodată să o expun pe Instagram. Sunt foarte multe lucruri pe care oamenii nu le știu despre mine. Niciodată nu am vrut să vorbesc despre traumele mele, trăirile mele și copilărie mea pentru că e bine să ai o doză de mister și să rămână acolo pentru totdeauna. Și rănile câteodată e bine să nu le scormonești prea mult pentru că dacă le scormonești încep să te doară.”, a transmis vedeta pe social media.