Christian Sabbagh, prezentatorul știrilor Kanal D, trece prin momente delicate după scandalul dosarului penal în care a fost anchetat pentru violență domestică. Realizatorul de știri a primit de curând un ordin de restricție față de soția sa.

După ce soția sa a solicitat un ordin de protecție temporar, vedeta Kanal D a pus piciorul în prag și a mărturisit ce s-a întâmplat cu adevărat între el și parteneră. Cristian Sabbagh neagă orice fel de act violent asupra soției sale. Toată situația a pornit de la o simplă ceartă. De asemenea, între cei doi nu a avut loc nici cea mai mică „bătălie” fizică. Cearta s-a redus doar la „violența” limbajului, uneori, pe un ton agresiv.

„E o glumă, totul este o simplă glumă. E o glumă legală, totul a pornit dintr-o prostie. […] Ea era nervoasă, pentru că tot primesc tot felul de mesaje pe Facebook de la admiratori/admiratoare. Mi-a cerut telefonul, eu nu am vrut să îl dau. Mi-a zis că dacă nu i-l dau, sună la Poliție, eu i-am zis să o facă. A venit Poliția, ne-am dus la secție. Ea nu a știut, e ca în filmele cu Stan și Bran. Revenind…Am ajuns la Poliție, ea într-o cameră, eu în cealaltă, caz de violență domestică”, a declarat Cristian Sabbagh pentru Fanatik.ro.

Christian Sabbagh, probleme mari cu Poliția, după ce a fost acuzat de violență domestică. Vedeta Kanal D se simte nedreptățită de oamenii legi
Click

Ce a provocat scandalul dintre Cristian Sabbagh și soția sa?

„M-a umflat râsul, întrebam pe acolo: cum, domnule, violență domestică? […] Nu aveam ce să ascund în telefon, nici măcar nu are parole telefonul. Oricum a văzut mesajele. Dar asta nu e prima scenă, mi-a mai spart un Iphone, cred că trebuie să schimb marca, îmi poartă ghinion. A fost mai mult o ambiție…Și eu sunt gelos și ea este geloasă…”, a declarat amuzat de situație prezentatorul TV pentru Fanatik.

După toate cele întâmplate, cei doi s-au împăcat și au negat tot ce au declarat anterior. Crezând că Poliția încearcă să-i păteze imaginea, Cristian Sabbagh susține că declarația pe care soția sa a semnat-o la secția de poliție nu a fost redactată de ea. Acesta crede că polițiștii vor să se răzbune, în felul acesta, din cauza unui demers juridic înițiat de el împotriva unei persoane corupte a legii. Demers care, de altfel, l-a dus la bun sfârșit.