Reclamă
Reclamă

Solistul trupei Coldplay, Chris Martin, a trecut peste momentul stânjenitor de cu o seară înainte și a oferit iubire necondiționată publicului, pe care l-a numit „cel mai grozav pe care l-am avut”. Martin a cerut publicului să repete huiduielile de miercuri seară, dar mai tare, afirmând că-și iubește fanii, chiar dacă huiduie, scrie News.ro.

În a doua seară a concertului de pe Arena Națională, Martin a invitat trei tineri să cânte alături de el, printre care și un supraviețuitor al tragediei de la Colectiv din 2016. În prima seară, trupa l-a avut ca invitat pe cântărețul de manele Babasha. „Aseară am susținut primul nostru concert în România. Am fost șocat, trist și m-am simțit cumva vinovat că am făcut ceva rău. Apoi m-am dus în pat și am încercat să dorm și mi-am dat seama că sunteți publicul nostru, că vă iubim necondiționat, nu puteți schimba asta. Călătorim în toată lumea, poate nu înțelegem prin ce treceți voi, cultura voastră, dar știu că iubim lumea la fel, asta însemnând că și pe români. Pentru noi ieri a fost foarte frumos, noi vă iubim oricum. Aș dori să schimbăm ceva, ieri ați huiduit, așa că azi aș dori cinci secunde să huiduiți mai tare ca ieri. Este cea mai tare huiduială auzită. Sunteți cel mai tare public din lume. Aș vrea să invit trei oameni pe scenă. Nu contează de unde sunteți”, a spus Martin.

Aproximativ 50.000 de fani au fost la concertul de miercuri din cadrul Music Of The Spheres World Tour al trupei Coldplay, iar alţi 50.000 au participat joi seară. Controversatul cântăreț de manele Babasha a declarat, într-un videoclip pe Instagram, că urmează să cânte și în această seară alături de Chris Martin.

Reclamă

Trupa Coldplay, înființată în 1996, este una dintre cele mai de succes trupe ale noului mileniu și este alcătuită din Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman și Will Champion. Grupul britanic a lansat șapte albume de studio, care au fost vândute în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial. Formația a câștigat numeroase premii, între care șapte trofee Grammy. Viitorul album al trupei, „Moon Music”, va fi lansat anul acesta.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro