Chris Brown și modelul Ammika Harris formează un cuplu fericit de foarte mult timp, iar cei doi au deja împreună un băiețel.

Ei sunt împreună din anul 2015 și deși au o istorie destul de tumultoasă, au reușit să treacă peste toate neînțelegerile și să aibă o familie fericită.

Toate postările cuplului din ultima vreme au indicat fanilor că aceștia ar aștepta un al doilea copil, însă nu au existat declarații oficiale despre acest lucru.

Cu toate acestea, aceste zvonuri s-au adeverit. Cântărețul este tătic pentru a doua oară, iar semnele sarcinii Ammika au fost destul de subtile.

Au existat diferite poze în care Chris Brown se referea la iubita sa ca viitoare mămică, iar Ammika de asemenea a indicat că își așteaptă copilul cu mult entuziasm. Modelul s-a descurcat perfect să își ascundă sarcina, fiind foarte discretă în postările sale de pe paginile de socializare. Cel mai adesea, ea posta fotografii care îi surpindeau corpul impecabil, încercând să își pună în evidență abdomenul plat, care ar nega în mod evident posibilitatea ca ea să fie însărcinată.

Fanii acestora așteaptă cu nerăbdare primele imagini cu bebelușul și le-au transmis celor doi toate gândurile lor bune, în special pentru că familia lor este abia la început de drum.