În această dimineaţă, președintele filialei PSD din Caraș Severin, Luminița Jivan, a ajuns la sediul DNA din Timișoara. Aceasta este chemată pentru audieri în dosarul şpăgilor şi angajărilor „peste noapte” care au avut loc la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri din Timişoara.

Reclamă

Încă de la începutul acestei săptămâni, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a luat măsurile necesare împotriva acestor fraude, iar la DNA trebuie să dea explicaţii tot astăzi şi fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, și cel al Apărării Naţionale, Mihai Fifor.

La ieşirea de la audieri, Luminiţa Jivan a declarat că este chemată în calitate de martor.

Reclamă

„Mi s-a adus la cunoştinţă că am calitatea de martor şi probabil aici nu mai am nimic de declarat. Am declarat domnilor procurori ce aveam de declarat în dosarul în care s-a discutat o posibilă influenţă şi în care se povestea de două ori numele meu, dar am dat declaraţii domnilor procurori. Bănuiesc că o să se încheie aici, vedem zilele acestea. Nu am absolut nicio legătură, nu a ajuns absolut nimic în Caraş, am dat declaraţiile deja, nu sunt vinovată cu absolut nimic”, a declarat Luminiţa Jivan.