Mira a filmat recent un vlog alături de Dorian Popa, dar se pare că nu a fost prea fericit Cheluțu din acest punct de vedere. Câinele vloggerului a mușcat-o pe artistă, iar piciorul ei nu arată deloc bine de câteva zile. Imediat după, el le-au povestit fanilor tot ce s-a întâmplat.

Mira, imagine cu mușcătura lui Cheluțu

Ei bine, nu a fost deloc bine pentru Mira, care s-a ales cu niște semne foarte urâte urâte pe picioare, iar imaginea cu vânătăile de pe picior au ajuns virale în mediul online, acolo unde ambii sunt urmăriți de mii de oameni.

„Astăzi am filmat unul dintre cele mai tari battle-uri cu una dintre cele mai talentate cântărețe. Batlle-ul s-a transformat în ceva real în momentul în care Cheluțu a atacat din nou. Doamne, cum se vede pe Instagram! Ne cerem scuze, Mira”, a mărturirisit Dorian Popa,pe Story.

 

Cheluțu a mușcat-o pe Mira! Cum a reacționat Dorian Popa: "Doamne, cum se vede..."

Cheluțu s-a jucat puțin cu ea, după care a sărit fix pe piciorul ei și a mușcat, după cum le-a povestit chiar Mira fanilor săi de pe social media. Piciorul Mirei s-a învinețit și o doare foarte tare, dar cu toate acestea nu îi poartă pică, pentru că este o mare iubitoare de animale.

„Ieri am filmat ceva cu Dorian și a venit cu Cheluțu. La un moment dat, după mult timp în care ne-am împrietenit, i-a dat drumul din brațe și a sărit direct pe piciorul meu și m-a mușcat. Noroc că nu mi-a dat sângele. S-a înnegrit foarte tare și mă doare foarte tare, dar iubesc animalele, e ok. Partea amuzantă este că niciodată nu m-a mușcat un câine. Am zis măcar bine că m-a mușcat un câine-vedetă, nu orice câine”, a spus Mira, la rândul ei.