Chelsea Chavis este o tânără în vârstă de ani 29 ani care are un job nonconformist, fiind una dintre cele mai bune stripteuze din Satele Unite, grav afectată, însă, de pandemie. Acesta avea un loc de muncă prosper înainte de toată situația de criză care s-a impus în toată lumea din pricina pandemiei și toate cluburile să fie închise. Aceasta câștiga în jur de 5.0000 de dolari pe săptămână, având spectacole foarte hot în mai multe locuri, spre exemplu Florida, New Orleans sau Louisiana. De când această pandemia a izbucnit, se vede nevoită să găsească o altă modalitate prin care poate face bani.

Reclamă

Tânăra în vârstă de 29 de ani este din Florida, iar aceasta a găsit o modalitate inedită de a face bani după ce toate cluburile de streptase din America s-au închis din cauza noului coronavirus. Aceasta creează picturi într-un mod foarte original și îndrăzneț, mai exact le pictează cu sânii. Se filmează în timp ce face acest lucru, iar creațiile artisitice le vinde pe internet cu sume care variază între 40 și 400 de dolari.

Chavis are și un pseudonim pe care îl folosește pentru fiecare pictură pe care o creează, acesta fiind ”Heaux”.

”Am primit comenzi de la New Orleans, am trimis un tablou în Oregon și mâine trimit încă un tablou în Canada. Nu pot să mă plâng pentru că sânii mei își fac treaba de minune și pe plan artistic” – a mărturisit Chelsea Chavis.

”Mă gândesc să pictez diferite mâncăruri, înghețată și chiar prăjituri. Vreau să fac și niște nuduri masculine și feminine. După ce îmi trimit prietenii să îmi mai cumpere niște vopseluri o să mă apuc să desenez planete, pisici și peisaje pentru că lumea care e izolată acasă ca și mine își dorește să viseze frumos când se uită pe pereți” – a declarat focoasa blondă într-un interviu.