Cheloo pare a fi din nou în culmea fericirii. Acesta se pare că și-a găsit persoana potrivită lângă care se vede toată viața. După divorțul plin de scandaluri din 2012, bărbatul a avut o perioadă lungă în care s-a ferit de orice fel de legături cu femeile. 

Numele adevărat al artistului este Cătălin Ștefan Ion. Acesta este cunoscut pentru melodiile sale de succes atât în varianta solo, cât și împreună cu trupa „Paraziții”.  În urmă cu câțiva ani, bărbatul a fost numit drept cel mai bun cântăreț de hip-hop din România.

Cheloo nu a avut o viață tocmai ușoară. Bărbatul a întâmpinat o mulțime de greutăți care l-au schimbat și l-au maturizat ca om. A fost implicat într-un proces de deținere și vânzare de droguri, care i-a afectat puțin imaginea publică. În prezent lucrurile par că merg din ce în ce mai bine pentru bărbat. Și-a găsit marea iubire în brațele Danielei Moraru și încearcă pe cât posibil să se țină departe de scandaluri.

Cheloo are o nouă iubită pe care o ține ferită de lumina reflectoarelor

Rapper-ul evită să vorbească de relația cu fosta lui soție. Acesta consideră că lucrurile deja s-au consumat și că nu mai există niciun motiv pentru a deschide răni noi. De asemenea, nu își mai dorește ca mama primului său copil să fie din nou târâtă prin presa de scandal din România.

Daniela Moraru este o femeie tânără, care a reușit să îl facă pe Cheloo să se cumințească. Deși bărbatul o ține doar pentru el și nu se afișează cu ea în public, cei doi au parte de momente minunate împreună. După ce au ajuns să formeze un cuplu, Daniela i-a oferit lui Cheloo cel mai frumos dar. Acesta a devenit din nou tată, având o frumusețe de băiat.