„Chefi la cuțite” a revenit de data asta cu o serie de trei ediții speciale. Gina Pistol a revenit și ea pe platourile de filmare, spre bucuria celor trei chefi. De data asta, competiția a schimbat puțin regulile, iar la bancurile de gătit au trecut concurenții din „Asia Express”. Miza este una foarte mare, iar pedeapsa pierzătorului nu este deloc una simplă.

„Chefi la cuțite” l-a pus la gătit pe concurenții din „Asia Express”

„Chefi la cuțite” este unul dintre cele mai îndrăgite cooking show-uri de la noi. Cei trei chefi i-au cucerit din prima pe telespectatori datorită felului lor de a fi, dar și datorită profesionalismului. De data asta, emisiunea a venit cu ceva în plus și anume, cu participanții de la „Asia Express”. Aceștia au trebuit să demonstreze, încă o dată, că sunt gata pentru orice provocare. „Chefi la cuțite” nu a avut deloc probe ușoare pentru concurenți, astfel că din prima au fost nevoiți să arate cine este cel mai rapid.

Ca de fiecare dată, în joc intră și orgoliile chefilor care, acum, sunt mai mari ca niciodată. Miza acestei serii de trei episoade speciale este una foarte mare. Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu se bate să câștige titlul de cel mai bun bucătar, dar asta nu e tot. Câștigătorul va decide în ce zona își va face pierzătorul tatuajul care arată înfrângerea. Acesta nu este deloc unul întâmplător. Mai exact, cheful care va pierde competiția „Chefi la cuțite” va fi nevoit să își facă un tatuaj semipermanent cu chipul celor trei bucătari renumiți.

„Chefi la cuțite”, edițiile speciale au o miză fără precedent. Cum arată tatuajul pe care va trebui să și-l facă pierzătorul?
Captură ecran

„Dragilor, de data asta, pedeapsa este diferită. Unul dintre voi va fi nevoit să poarte asta pe piele. Câștigătorul poate decide zona unde să fie făcut. Nu este nicio glumă.”, a spus Gina Pistol, proaspăt întoarsă la „Chefi la cuțite”.

Sorin, Cătălin și Florin au crezut că este o glumă, dar se pare că Gina a fost mai serioasă ca niciodată.