„Chefi la cuțite” a revenit în fața telespectatorilor cu trei ediții speciale. În zile de sărbătoare, la bancurile de gătit au trecut concurenții din „Asia Express”. Motivația de a ieși câștigători a fost cu atât mai mare, cu cât premiul urma să fie donat. Echipele de pe „Drumul Împăraților” s-au duelat în rețete, iar spectacolul a fost garantat.

Mini-sezonul „Chefi la cuțite” a avut trei episoade pline de sare și piper. Echipele din „Asia Express” au demonstrat că nu se pricep doar la căutat comori, ci și la gătit. Gina Pistol nu a fost deloc blândă cu vedetele, ci, din contră, le-a dat rețete care i-a pus în dificultate.

Cine a plecat acasă cu trofeul „Chefi la cuțite”?

Ieri seară s-a jucat finala care, la fel ca în „Asia Express”, a fost una plină de adrenalină. Echipa galbenă condusă de chef Florin Dumitrescu a fost cea care a gătit în ultima etapă din „Chefi la cuțite”. Elwira Petre, Shift, Cosmin Natanticu și Patrizia s-au întrecut în rețete demne de stele Michelin. Cei patru finaliști nu au gătit singuri, ci au avut ajutoare pe măsură.

„Chefi la cutițe”, ediția specială, și-a desemnat câștigătorul. Premiul de 5.000 de euro a fost donat
Captură „Chefi la cuțite”

Celor trei chefi le-a fost foarte greu să se decidă asupra preparatului câștigător. Toate cele patru farfurii au fost delicioase, dar, într-un final, farfuria câștigătoare a mers la Patrizia. De data asta, premiul de 5000 de euro oferit de „Chefi la cuțite” a fost donat unei cauze umanitare.

„După trei zile la „Chefi la cuțite”, am rămas cu impresia că bucatăria este pentru oricine vrea să pună suflet într-o farfurie. Nu trebuie să fii talentat, să cunoști zeci de mii de ingrediente, trebuie numai să gătești cu suflet. Trebuie să vrei să faci fericită persoana care mănâncă din farfuria ta.

Farfuria este superbă! Trebuie să fiu atentă să nu o sparg! Este o farfurie pe care cred că și-o dorește foarte multă lume.”, a declarat Patrizia Paglieri, câștigătoarea de la „Chefi la cuțite”, ediția specială „Asia Express”.