Chef  Bontea, gest impresionant! Se pare că aparențele pot fi înșelătoare. Latura dură și destul de exigentă pe care Sorin Bontea o arată în cadrul emisiunii ”Chefi la cuțite” este istorie! Se pare că acesta este un romantic incurabil și are, față de soția lui, cele mai calde gesturi. Fanii au rămas plăcut surprinși și l-au lăudat pentru gestul său.

Emisiunea ”Chefi la cuțite” a adus în fața telespectatorilor o fire destul de serioasă și exigentă, pentru care ”perfcțiunea” este literă de lege. Pe de altă parte, participarea în cadrul competiției ”Asia Express” a adus în fața admiratorilor o latură mult mai relaxată și plină de viață. Mai mult decât atât, acesta s-a și bucurat de victorie în cadrul acestei competiții.

Iată că chef Sorin Bontea este și un romantic incurabil. Acesta a făcut un gest care i-a impresionat de-a binele pe fanii de pe rețelele de socializare. Se pare că acesta are o căsnicie foarte frumoasă alături de soția lui și, din când în când, o mai surprinde cu gesturi mici, dar care au un mare efect și însemnătatea pentru iubirea care există între cei doi.

”Așa ofer eu flori soției”

Nu cu mult timp în urmă, Sorin Bontea a postat pe rețelele de socializare o imaginie în care se aflau multe buchete de flori, dar și multe ghivece pentru soția lui: „Așa ofer eu flori soției 😉”, a fost mesajul pe care Sorin l-a scris în descrierea fotografiei. Mai mult decât atât, fanii au fost profund impresionați de gestul făcut de chef pentru soția lui.

Chef Sorin Bontea, gest romatic față de soția sa! Cum și-a surprins partenera de viață

„Un exemplu de urmat. / ❤️Te apreciez foarte mult, pentru tot ce ești și pentru toate realizările tale. / Tot timpul ați fost un domn! 😉🥂 / Chef, crezi că ai putea să te clonezi? / Un soț exemplu! Bravo chef👍 / Asta chiar e foarte drăguț.❤”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care fanii le-au scris la fotografia cu pricina.