Reclamă

În contextul Postului Paștelui, Chef Sorin Bontea a oferit publicului o rețetă de gogoși de post, simplă și accesibilă tuturor, care nu implică utilizarea unor ingrediente sofisticate. Informațiile au fost prezentate pe o platformă online, permitând astfel oricui să se bucure de aceste delicii de post.

Gogoșile de post reprezintă o opțiune de desert care nu include lapte, unt și ouă, fiind astfel potrivită pentru perioada de post. Rețeta prezentată de Chef Sorin Bontea este una simplă, ingredientele necesare fiind la îndemâna oricui. Deși prepararea acestor gogoși nu implică un grad de complexitate ridicat, rezultatul final este garantat a fi unul impresionant.

Chef Sorin Bontea, cunoscut publicului datorită prezenței sale în calitate de jurat la show-ul „Chefi la cuțite”, a detaliat rețeta gogoșilor de post într-o postare pe pagina sa de Facebook. Pentru a prepara gogoșile de post, acesta a enumerat următoarele ingrediente: 1 kg de făină, 750 ml de apă, 35 g de drojdie proaspătă, 4 linguri de zahăr, 1/2 lingură de sare și 4 linguri de ulei de floarea soarelui.

În ceea ce privește modul de preparare, Chef Bontea a explicat că „Se amestecă toate ingredientele și se lasă la dospit și gata gogoșile!” Așadar, rețeta, în ciuda simplității sale, promite un rezultat delicios și satisfăcător.

Chef Bontea, prin prezentarea acestei rețete, încurajează publicul să încerce preparate de post, oferindu-le o alternativă gustosă, ușor de preparat și accesibilă. Acest lucru demonstrează că, chiar și în perioadele de post, există posibilitatea de a se bucura de deserturi delicioase, fără a fi necesară folosirea unor ingrediente sofisticate sau a unor metode de preparare complicate.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro