Chef Florin Dumitrescu, cunoscutul jurat de la emisiunea “Chefi la cuțite” are două fetițe pe care le iubește peste măsură. Iată cum este bărbatul acasă, atunci când este depare de camerele de filmat.

Reclamă

 Chef Florin Dumitrescu reușește să fie un tată care merită lăudat. Juratul de la Antena 1 își ia în serios atribuțiile de părinte. Având o mentalitate deschisă, Florin împreună cu soția lui, Cristina fac tot posibilul ca fetițele lor să crească sub observația lor.

Oricât de ocupați ar fi, ei încearcă din răsputeri să-și vegheze fiicele de aproape. În cadrul unui interviu recent, Cristina Dumitrescu  mărturisește că bunicii au avut și ei un rol esențial în creșterea copiilor săi. Aceștia nu au ezagerat însă, ci doar au ajutat atunci când era foarte mare nevoie de ei:

Reclamă

,, Bineînțeles că, atunci când era nevoie, veneau bunicii în ajutor, când aveam vreun eveniment sau plecam din țară. Dar ele sunt obișnuite ca noi să fim mereu împreună, mai puțin când Florin filmează pentru „Chefi la cuțite”., a declarat soția lui Chef Florin.

Chef Florin, un tată deosebit. Relația dintre el și fetele sale

Însă,  declarațiile Cristinei nu s-au limitat doar la Mia și Ava, ci și la povestea de iubire dintre ea și Chef Dumitrescu. Se pare că bărbatul dur de pe marile ecrane pălește când se află în prezanța femeii iubite. Cristina îl caracterizează pe soțul ei ca fiind atent și romantic, neuitând nicio zi importantă din viața familiei sale.

De asemenea, fetițele îl iubesc foarte mult pe tatăl lor, fiind foarte atașate de acesta. Cât despre Chef Dumitrescu, cu toate că este expert în tainele culinare, micul dejun nu intră în atribuțiile sale. Soția sa și-a luat această atribuție, ea fiind cea mai activă la orele matinale.