„Nu știu de ce se bagă ea că nu e treaba ei. E disperată să apară!”

Scandalul continuă în sânul familiei Năstase. Iar acum bătălia se dă între Charlotte și Ioana Năstase. Cele două și-au aruncat cuvinte grele și se acuză reciproc. Una îl condamnă pe celebrul tenismen, iar alta îl apără. Acum, fiica acestuia a fost enervată de comentariile Ioanei Năstase și a pornit atacul.

În urmă cu o săptămână, Charlotte făcea acuzații grave la adresa tatălui său. Aceasta declara că Ilie Năstase a îndemnat-o în repetate rânduri să se sinucidă și că nu vrea să mai audă nimic de ea. Mai mult, îl acuza că mereu a făcut diferențe între copiii lui, ea fiind tratată cel mai prost.

În apărarea lui Ilie Năstase a sărit partenera acestuia, Ioana. Bruneta a dezmințit declarațiile tinereu și a acuzat-o de minciună. Charlotte nu a stat degeaba și s-a apărat, acuzându-o pe Ioana de faptul că doar caută atenție mediatică și vrea să iasă în față.

„Niciodată nu am întâlnit-o pe actuala lui nevastă, care spune numai minciuni! Cred că își dorește doar atenția media și să apară prin ziare! Să fie clar, eu niciodată nu am avut copii. Nici nu am pierdut vreun copil!  Ea nu știe nimic despre mine. Nu știu de ce se bagă ea că nu e treaba ei. E disperată să apară!”, a declarat Charlotte, potrivit click.ro.

Charlotte dă de pământ cu Ioana Năstase! Ce a putut să spună despre partenera tatălui său. „E disperată…”
Colaj Substantial

Ioana Năstase, în război cu fiica partenerului său

După ce a auzit cum Charlotte îl denigrează pe soțul său, Ioana Năstase a ieșit în față și i-a dat replica. Bruneta a acuzat-o pe tânără de minciună și a spus că Ilie Năstase a ajutat-o în repetate rânduri și i-a fost alături.

„Această fată are 30 și ceva de ani, dar nu a muncit o zi în viața ei! Să fie clar, tatăl ei e un exemplu. Ilie are grijă în aceeași măsură de toți copiii lui. Nu fac diferențe.  Din câte știu eu, nu le dă doar o mie de euro pe lună. Le dă mai mult, vreo 3-4.000 de euro! Numai acestei fete știu că i-a plătit 400.000 de euro școala.

Știu că a fost o discuție mai acidă între ei, în care ea i-a cerut să-i cumpere nu știu ce mașină. Ilie i-a zis să se ducă la muncă dacă vrea mașină! Ilie a avut grijă de ea, ca de toți copiii lui. O iubește în continuare. Le dă tuturor bani, inclusiv fetelor pe care le are cu Amalia. Dacă această fată a ales drumul ăsta, e viața ei, face ce vrea.”, declara Ioana Năstase.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.