Charlize Theron adoră actoria și nici un efort nu i se pare prea mare, pentru că vrea sa se transpună cât mai bine în rolul personajelor și să atragă admirația fanilor de pretutindeni.

Vedeta, în vârstă de 44 de ani este o actriță devotată care acordă atenție maximă chiar și celui mai neînsemnat detaliu, deoarece vrea să facă totul cât mai bine. Ea vrea să ofere publicului maximă credibilitate și să se transpună cât mai bine în pielea personajului.

De-a lungul timpului, a interpretat nenumarate roluri în care trebuia să arate total diferit, astfel că actriţa a slăbit, s-a îngrăşat, s-a tuns şi s-a vopsit, a făcut tot ce era nevoie de dragul actoriei. Eforturile ei au fost foarte bine privite de către publicul larg, dat fiind faptul că Charlize se bucură de o carieră de succes.

Acum ea se pregatește pentru rolul din „Fast&Furious 9” și arată total schimbată. In seria a nouadin acest film, Charlize Theron are un look îndrăzneţ și o nouă tunsoare, pentru interpretarea rolului Cipher. Bineînțeles că, reacţiile fanilor nu au intârziat să apară, pentru că a primit laude atât din partea fanilor cât și din partea criticilor, care s-au arătat foarte impresionați de apariția ei.