Charlize Theron are o nouă relație și trăiește o poveste de dragoste însă recunoaște ca nu este deloc ușor sa aibă o viata de cuplu, dat fiind faptul că este mereu înconjurată de fani.

Charlize apare în diferite imagini alături de Nicole Kidman și Margot Robbie, în ipostaze tandre, îmbrățisându-se. În ultima perioada, toate cele 3 actrițe au petrecut împreună pe platourile de filmare.

Ea surprinde publicul larg când face un anunț oficial și spune fanilor, că are o relație serioasă cu aceste două femei. Se pare ca deși e greu de crezut, totuși este adevarat. Charlize Theron, Nicole Kidman și Margot Robbie au jucat împreună în filmul Bombshell, care vorbește despre un scandal sexual de la Fox News, în care Roger Ailes este acuzat de hărțuire sexual. Actrițele se susțin foarte mult una pe cealaltă și se pare că le priește această companie și se simt foarte bine în trei.

E destul de ciudat ceea ce se întâmplă, mai ales ca nimeni nu se aștepta la așa ceva din partea ei. Totuși fiecare este liber să își aleagă partenerii de viață iar Charlize se pare că a făcut deja o alegere care îi aduce deplina satisfacție.