CFR Cluj se pregătește pentru reluarea activităților sportive. Reprezentanții clubului au anunțat că au luat măsuri pentru a se asigura că toți jucătorii sunt sănătoși și pot reveni la antrenamente. În plus, au fost igienizate toate spațiile, începând cu birourile și terminând cu vestiarele. Astfel activitățile pot fi reluate imediat ce se va putea.

Reclamă

„Astăzi, la stadion, au fost testați jucătorii, staff-ul tehnic şi staff-ul administrativ al clubului nostru pentru Covid-19”, a comunicat clubul.

Oficialii nu au precizat când vor veni rezultatele, dar cu siguranță înainte de a se da verde la fotbal. Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a prezentat, într-o conferinţă de presă, un protocol realizat împreună cu Ministerul Sănătăţii. Acesta cuprinde recomandări pentru reluarea antrenamentelor de către sportivi după data de 15 mai, când este aşteptată încheierea stării de urgenţă. Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că intenţionează să reia actuala ediţie a campionatului în weekend-ul 13-14 iunie.

Reclamă

Transfer-cheie făcut de CFR

CFR-ul își pregătește și echipa, înainte de reluarea campionatului. GSP anunță că Dan Petrescu și CFR s-au mișcat repede după ce l-au dat afară, cu scandal, pe Alin Minteuan. Costin Curelea va fi începând de astăzi noul antrenor secund al campioanei României.

„Primul meu antrenor a fost Dan Petrescu. M-a marcat pe viață! Eu veneam de la juniori și-a fost un șoc pentru mine. Ăștia tineri ne făceam cruci să trecem de antrenament… Erau antrenamente foarte dure! Căram și greutăți de 20 de kilograme! Noi am simțit-o pentru că la juniori nu făceam nimic. A avut răbdare cu noi și lucrul ăsta ne-a întărit! Mi-a dat încredere. Dan Petrescu m-a băgat titular în Liga 2, cu el am debutat (…)
Dan Petrescu la meci n-are mamă, n-are tată! Așa trăiește meciul. Nu e deloc rău. Așa am și eu momente de energie și astfel de reacții. Abia după meci îmi dau seama ce-am făcut” a declarat Costin Curelea la GSP Live.