Reclamă
Reclamă

Un cetățean român cu domiciliul în SUA a fost reținut pentru trafic de droguri după ce o fetiță de 3 ani a ajuns drogată la spital în Constanța. Bărbatul este suspectat că a livrat jeleuri cu THC la deschiderea unui salon cosmetic, iar copilul a mâncat din acestea.

Conform anchetatorilor, suspectul ar fi deținut și oferit droguri de risc sub forma unor jeleuri conținând THC (Tetrahidrocannabinol) în perioada 29 iunie – 6 iulie 2024. „Astfel, la data de 29 iunie 2024, pe parcursul unui eveniment privat, organizat în urma deschiderii unui salon cosmetic, la care au participat mai multe persoane, adulți și minori, cercetatul ar fi deținut drogul de risc sub formă de bomboană gelatinoasă, un astfel de jeleu fiind consumat de către o minoră în vârstă de 3 ani, care ulterior a necesitat internarea și investigații medicale complexe, ca urmare a ingerării produsului cu conținut de THC”, potrivit DIICOT.

Procurorii DIICOT l-au reținut pe bărbat sâmbătă seară pentru trafic de droguri de risc. În urma percheziției domiciliare la locuința suspectului, anchetatorii au găsit o cantitate de canabis. Drogurile de mare risc au fost indisponibilizate.

Reclamă

Din investigații a reieșit că drogul urma să fie comercializat pe parcursul unui festival de muzică ce se desfășoară în aceste zile la Constanța, a transmis Poliția. Bărbatul va fi dus la Tribunalul Constanța, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro