Un bărbat de 62 de ani din Onești se află sub investigație penală după ce a folosit o armă de vânătoare de pe balconul locuinței sale, provocând pagube unei alte locuințe prin spargerea geamului, conform informațiilor transmise de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Bacău. Incidentul a venit la lumină după ce o femeie a raportat distrugeri la geamul casei sale.

La fața locului, polițiștii au descoperit că incidentul a fost rezultatul utilizării unei arme de vânătoare, identificând atât proiectilul cât și bura, parte a cartușului folosit. „La scurt timp a fost identificat un bărbat, de 62 ani, deținător legal de armă de vânătoare, care, pe fondul consumului de alcool în exces, ar fi efectuat 4 focuri de armă din balconul locuinței sale, iar unul din cartușe a pătruns în geamul unei locuințe situată la o distanță de aproximativ 300 de metri”, a explicat Cătălina Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

În urma acestui eveniment, arma și muniția au fost confiscate pentru investigații suplimentare. Autoritățile au inițiat un dosar penal sub acuzațiile de uz de armă fără drept și distrugere, continuând cercetările pentru a stabili toate circumstanțele incidentului.