Reclamă
Reclamă

În trecut existau doar ceva zvonuri cu privire la acest eveniment, dar acum toți cei care o iubesc pe cantareață se pot bucura din plin de acest moment. Vedeta cu o voce de aur va fi prezentă la noi în țară în anul 2020 și va susține un concert live. Încă nu se cunoaște cu exactitate care este locul cel mai potrivit pentru concert, probabil că locația va fi Arena Natională, iar fanii sunt asigurați că o să aibă parte de o petrecere pe cinste.

Celine Dion are varsta de 51 de ani și se bucură de un real succes. Ea  a caștigat două premii Oscar şi cinci premii Grammy si este cotată ca fiind una dintre cele mai bune cântarețe din întreaga lume.

S-a afirmat pe piața muzicală în urmă cu 35 de ani și de atunci a reușit să vândă aproape 250 de milioane de albume. Celine Dion a devenit cunoscută și admirată la nivel global datorită melodiei „My Heart Will Go On”. Această piesă a fost și coloana sonoră a filmului celebru, „Titanic”.

Vara anului viitor se anunță incendiară, pentru că la data de 29 iulie 2020 va avea loc primul concert cu Celine Dion în România. Acest concert  face parte din turneul „Courage World Tour“ si se anunță a fi unul de poveste.

Reclamă

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro