Celine Dion este o femeie deosebit de frumoasă și talentată. Chiar dacă are 52 de ani, artista reușește și acum să își uimească fanii. Fiecare apariție a ei este uimitoare, iar ea își etalează mândră corpul și formele perfecte.

Reclamă

Celine Dion este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din toate timpurile. Și-a început cariera muzicală pe când avea doar 18 ani, iar de atunci este prezentă în topurile din toată lumea.

Chiar facă nu mai este la prima tinerețe, artista este la fel de frumoasă ca întotdeauna. Anii au trecut parcă nesimțiți pe lângă ea și pe lângă corpul ei. La cei 52 de ani ai săi, Celine încă are o siluetă perfectă. Înaltă, slabă, cu picioare lungi, reușește să facă competiție chiar și celor mai cunoscute modele.

Reclamă

După moartea soțului său din 2016, vedeta s-a retras o perioadă din viața publică. Moartea lui René Angélil i-a lăsat un gol în viață, pe care a reușit cu greu să îl acopere. Nu a concertat, nu a mai scos melodii noi, nici măcar nu și-a mai încântat fanii cu aparițiile ei incendiare. A suferit în tăcere, până a fost sigură că este pregătită să se întoarcă.

Celine Dion, pictorial incredibil pentru fanii săi

Recent, Celine Dion a realizat o serie de fotografii absolut uimitoare. Pictorialul a fost realizat de fotograful Paola Kudacki, iar rezultatul a fost unul uimitor.

Celine Dion și corpul său perfect la 52 de ani. Arată ca un adevărat model

Îmbrăcată într-un body auriu, mulat, cu părul desfăcut și nici un alt tip de accesoriu, Celine și-a arătat mândră formele. Piesa metalică pe care a purtat-o i-a conturat corpul perfect, scoțându-i în evidență picioarele lungi și silueta de zeiță. Chiar dacă look-ul abordat a fost unul foarte simplu și elegant, urmăritorii săi au rămas plăcut impresionați.

Artista a publicat imaginile pe contul său personal de Instagram, adăugând o descriere simplă, însă de efect.

„Trăiește-ți viața după regula de aur”, a fost mesajul lui Celine Dion, fiind o aluzie la culoarea costumației sale.