Celine Dion a transmis un mesaj tuturor cu ochii-n lacrimi.

Celine Dion era așteptată în perioada următoare să concerteze pe cele mai mari scene din lume. Din păcate, acest lucru nu va mai fi posibil. Nu pentru că nu ar mai vrea artista, ci dintr-un motiv total independent de voința ei. Celine a fost diagnosticată cu o boală extrem de rară și nu există tratament pentru asta. 

Celine Dion a avut mereu o viață activă și și-a luat energia de la public. Deși a trecut prin momente destul de grele în ultima perioadă, artista nu a vrut să renunțe la una dintre cele mai mari bucurii ale sale și anume, concertele. Din păcate, ieri, vedeta a dat o veste care a picat ca un trăznet asupra fanilor. Celine Dion este nevoită să pună pauză carierei din cauza unei boli neorologice extrem de grave.

Artista iubită de o lume întreagă a fost diagnosticată cu Sindromul Omului Înțepenit. Așa cum îi spune și numele, boala nu permite celui afectat să își mai miște mușchii. Până acum, nu a fost descoperit niciun remediu care să ducă la vindecarea completă a bolii. În schimb, există tratament care ameliorează efectele și încetinesc evoluția ei.

Celine Dion a acceptat cu greu diagnosticul

Celine Dion a avut nevoie de mult curaj pentru a vorbi despre asta cu fanii. Artista a vrut ca ea să fie cea care face anunțul, din repsect pentru comunitatea ei. Cu lacrimi în ochi, diva le-a spus tuturor că își va amâna concertele programate pentru perioada următoare. De asemenea, nu a putut oferi o dată exactă pentru când își va relua activitatea. De asemenea, a luat în considerare și posibilitatea de a nu a mai urca niciodată pe scenă.

„Îmi pare rău că mi-a luat atât de mult timp să mă adresez vouă. Îmi e dor de voi și abia aștept să vorbesc din nou cu voi de pe scenă. Știți că am fost mereu ca o carte deschisă. Nu am fost pregătită să spun ceva înainte, dar acum sunt gata. Am probleme de sănătate de multă vreme și îmi e foarte greu să înfrunt aceste dificultăți și să vorbesc despre lucrurile prin care trec. Recent, am fost diagnosticată cu o foarte rară afecțiune neurologică, numită sindromul omului înțepenit, ce afectează cam unul dintr-un milion de oameni.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.