Reclamă
Reclamă

Rănile sufletului nu se vindecă atât de ușor, iar Celine Dion știe acest lucru cel mai bine. În urmă cu 3 ani, cântăreața și-a pierdut soțul, iar moartea lui se pare că i-a lăsat un gol adânc în viață.

Celine s-a deschis recent în fața fanilor legat de acest subiect sensibil din viața ei. În cadrul interviului, ea a ținut să clarifice statului său emoțional și romantic.

Cântăreața s-a declarat încă îndrăgostită de soțul său Rene, iar în ciuda faptului că au trecut 3 ani de când acesta nu mai este printre noi, ea nu a reușit însă să își refacă viața. Celine se simte norocoasă pentru viața pe care o are, mai ales că Rene i-a fost mereu alături și a susținut-o. Cel mai greu pentru ea este faptul că încă îi simte prezența în jurul său, în special datorită copiilor săi, văzând permanent parți din el în ei.

În ultimul timp, au apărut zvonuri că Celine Dion ar avea o relație cu unul dintre dansatorii săi, Pepe Munoz. Din spusele artistei, bărbatul este cel mai bun prieten al ei și ar fi imposibil să se lege ceva romantic între ei, mai ales datorită faptului că acesta este gay.

Reclamă

Vedeta a făcut însă o promisiune fanilor săi. Ea s-a considerat mereu o carte deschisă, tocmai de aceea este dispusă să își informeze admiratorii în momentul în care va cunoaște pe altcineva și va fi implicată într-o relație.

Pentru moment, Celine Dion vrea să se concentreze pe cariera s-a și pe copii. Nu iese la întâniri și nu are nici o relație.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro