La vârsta de 50 de ani, Celine Dion continuă să uimească prin apariția ei încântătoare și are o atitudine optimistă de viitor.

Binecunoscuta cântăreață a reușit să își pună în valoare o latură ascunsă a feminității, ceea ce atrage admirația și aprecierea celor din jur. Ea pare că a rămas la fel de tânără ca și la începutul carierei muzicale, chiar dacă vârsta își spune cuvântul.

Solista și-a schimbat în mod radical stilul vestimentar și vine cu o nouă atitudine pe scenă. Dacă înainte stilul său era unul fad, care o ținea cumva ascunsă în umbra, după moartea soțului ei, Celine s-a decis să poarte ținute cât mai colorate care să aducă îi un plus de prospețime și vitalitate. Cu o siluetă de invidiat, un ten foarte îngrijit și ținute în trend care îi evidențiază frumusețea și o fac senzuală și atrăgătoare, solista pare că reînvie și îi priește viața de văduvă.

Celine Dion este și o actriță foarte apreciată la nivel mondial. Chiar dacă a trăit o copilărie nu tocmai fericită, pentru că a avut o familie numeroasă și o situație financiară precară, a reușit să ajungă foarte cunoscută și să impresioneze prin talent și profesionalism.