Marea cântăreață Celine Dion este un om de bază în industria muzicală.
Talentul și vocea ei au încântat multe generații și nu se poate nega că a emoționat nenumărați oameni la nivel emoțional. Dar acum, fanii sunt îngrijorați de sănătatea ei.

De-a lungul anilor, fanii au devenit din ce în ce mai îngrijorați de sănătea lui Celine. Mulți s-au întrebat dacă cumva este prea slabă sau cum se confruntă cu moartea regretatului ei soț, René Angélil. Dar acum, Celine Dion se confruntă cu diferite probleme de sănătate. Aceastea au determinat-o să anuleze concertele ce erau deja programate. Ce se întâmplă? Iată ce știm.

Celine Dion are mari probleme de sănătate. De ce boală suferă marea artistă
Pinterest

Ce se întâmplă cu Celine Dion?

Recent, Celine Dion a distribuit o declarație pe Instagram, în care a dezvăluit că, din cauza evoluțiilor nefericite ale sănătății ei, deschiderea rezidenței sale din Las Vegas va fi amânată.

Declarația a dezvăluit că interpreta suferă de „spasme musculare severe și insistente care o împiedică să cânte”. Din această cauză nici nu a putut participa la repetițiile pentru concert.

Ea și-a împărtășit gândurile pe pagina de Instagram.

Am inima zdrobită de asta. Echipa mea și cu mine am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni și nu putem deschide în luna noiembrie. mă întristează dincolo de cuvinte.

Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas și AEG au lucrat non-stop pentru a pregăti acest teatru nou-nouț de ultimă generație și este absolut frumos. Mă simt atât de rău să îi dezamăgesc și Îmi pare rău mai ales că i-am dezamăgit pe toți fanii care și-au făcut planuri să vină la Las Vegas.

Acum, trebuie să mă concentrez să mă fac mai bine… Vreau să trec peste asta cât de curând pot. – Celine xx…”, a conchis pe contul de Instagram.

Celine Dion a împărtășit și detalii despre rambursarea biletelor și prioritatea de pre-vânzare pentru viitoarele spectacole pentru deținătorii de bilete la spectacolele amânate.

Nu este clar încă de ce boală suferă iubita artistă, dar din păcate pare ceva foarte grav și serios.