Nu mai este mult, iar Celia va avea ocazia să-și cunoască fetița. Cântăreața mai are de așteptat doar 4 săptămâni până să nască, iar entuziasmul este din ce în ce mai mare. Frumoasa graviduță și-a surprins fanii cu cele mai emoționante imagini având în prim-plan burtica.

Celia este cu adevărat o femeie fericită și abia așteaptă să-și strângă bebelușul în brațe. Chiar dacă perioada sarcinii nu a fost lipsită de probleme, artista a reușit să treacă cu brio peste toate încercările care i-au apărut în cale în ultima vreme. Alături de câteva imagini emoționante pe ultima sută de metri cu sarcina, Celia a scris și un mesaj extrem de emoționant.

„Putem, iar când nu mai putem, mai putem puțin!!! Încă 4 săptămâni și te vom tine in brațe, prințesa noastră ! ❤️❤️❤️ 35 săptămâni de sarcină ❤️🙏❤️ Vă mulțumesc pentru gândurile bune, enorm de multe mesaje și gânduri bune mă înconjoară ! Protecție Divină vă doresc și eu”, a scris Celia pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Celia (@celia.the.artist)

Celia, probleme în timpul sarcinii

Celia nu a fost ocolită de probleme în timpul sarcinii. Din nefericire, s-a infectat cu noul coronavirus și a fost nevoită să stea în carantină. Acea perioadă neplăcută s-a terminat, din fericire, însă, în continuare, Celia se va afla sub atenta supraveghere a medicilor, chiar și după ce va naște, pentru a se asigura că totul este în regulă.

„Au fost nişte probleme care mi-au dat nişte dureri îngrozitoare. A trebuit să fac o intervenţie aproape pe viu. Sarcina pune presiune pe inimă, dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, totul o să fie bine. Răspund foarte bine la tratament şi nu e doza atât de mare încât să-mi fie teamă, plus că am început tratamentul doar din al treilea trimestru. Se poate întâmpla să nasc mai devreme, dar eu cred că, cu starea mea de spirit şi cu Dumnezeu aproape, voi merge până la final, că mai sunt cinci săptămâni. Sper ca aceste probleme să pot să le remediez după, să nu fie ceva pe care să-l port o viaţă întreagă”, a spus Celia în cadrul unui interviu.