Celia are motive serioase de bucurie! Frumoasa artistă trăiește pentru a doua oară experiența sarcinii și se declară a fi o femeie împlinită din toate punctele de vedere. În numai câteva luni, artista își va putea ție în brațe cel de-al doilea copil. Se pare că nu a oferit foarte multe detalii despre acest subiect, alegând în continuare să fie foarte discretă cu viața ei personală.

Celia și soțul ei sunt în al nouălea cer pentru că vor deveni părinți pentru a doua oară. Cum arată Celia cu burtica de graviduță în toată splendoarea!

Celia, însărcinată pentru a doua oară

Conform surselor, Celia își va ține bebelușul în brațe anul viitor. Până în acest moment, vedeta a ales să nu vorbească despre faptul că este însărcinată pentru că își dorește să se asigure că micuțul este perfect sănătos și că nu întâmpină niciun fel de problemă în toată această perioadă.

”Nu pot să vorbesc, acum, dar mulțumesc pentru felicitări”, a spus Celia în momentul în care a fost întrebată despre sarcină.

Celia, mamă pentru a doua oară! Vedeta și-a etalat burtica de graviduță / FOTO

Celia a pierdut o sarcină în urmă cu trei ani

Acum Celia este în culmea fericirii, însă vedeta a trecut prin momente foarte grele în urmă cu aproximativ trei ani. În urma unor complicații, artista a pierdut sarcina, această întâmplare afectând-o extrem de mult. Din cauza acestei tragedii, Celia a intrat în depresie și a fost nevoită să plece în altă țară ca să-și poată reveni în urma durerii.

”Acest copil a venit într-un moment greu pentru soțul meu, atunci când el și-a pierdut tatăl, dar nu știu de ce s-a răzgândit (n.r.- copilul) și s-a gândit că trebuie să meargă într-o lume mai bună. În prima luna (n.r.- de la pierderea sarcinii) mi-a fost extraordinar de greu și am plecat în Australia. Nu aș fi putut să rămân aici”, spunea ea într-o emisiune TV.