Celia a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

Cu câteva luni în urmă, Celia a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Însă, de atunci, artista se confruntă cu o serie de probleme de sănătate. Totul s-a declanșat în perioada sarcinii. Acum, artista se luptă cu ele. Celia a povestit pe Instagram totul, pas cu pas. 

Celia este destul de activă în mediul online. Acolo, artista împărtășește cu fanii mai toate momentele fericite, dar și mai puțin fericite. Ea a reușit să strângă o comunitate mare în mediul online. Așadar, recent, artista le-a mărturisit internauților cu ce probleme de sănătate se confruntă.

social media

Celia are probleme cu inima, după ce a născut

Celia a devenit mămică pentru prima oară, acum 4 luni, mai exact în luna februarie al acestui an. Ea a născut o fetiță perfect sănătoasă, de cinci kilograme, pe care o cheamă Sara Maria. De atunci, artista este mai fericită ca niciodată, numai că problemele sale de sănătate îi dau mari bătăi de cap.

Celia a vorbit destul de des despre faptul că a rămas cu probleme de sănătate la inimă din timpul sarcinii. Cântăreața s-a confruntat cu extrasistole ventriculare crescute. Însă, niciodată nu a explicat pe larg cât de grav poate fi. Mai mult, Celia nu a spus nimic nici despre faptul că ar fi început tratamentele.

„Ce voiam să vă spun este că, v-am mai zis, în sarcină am avut câteva probleme cu inima. Am fost descoperita cu extrasistole ventriculare, am ajuns la 9000 de extrasistole ventriculare în trimestrul trei. (…)

Ceva probleme la inimă am și mă bucur că am descoperit o clinică bună care să ma ajute. Vă recomand să nu negijati problemele de sănătate de la inimă și să țineți totul sub control.”, a dezvăluit Celia pe pagina ei personală de Instagram.

Extrasistolele ventriculare sunt impulsuri ventriculare unice produse prin reintrare ventriculară sau generate de un focar ventricular ectopic de automatism, fiind extrem de frecvente la pacienții cu boli cardiace.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.