„Am prezis că Croația va câștiga și am putut vedea și litera B. Așa că asta sugerează că se vor confrunta fie cu Brazilia, fie cu Belgia în finală.”

Campionatul Mondial de Fotbal este în plină desfășurare, însă finaliștii au fost deja aflați. O celebră prezicătoare din Marea Britanie a dat verdictul. Se pare că aceasta a reușit să prezică cine va juca marea finală și chiar și echipa câștigătoare. Care este țara care își va adjudeca trofeul în 2022?

Jemima Packington este o prezicătoare de renume din Marea Britanie. Aceasta are o mulțime de urmăritori și a reușit să prezică până acum câteva momente importante. Femeia se folosește de sparanghel pentru a afla viitor, iar de această dată și-a folosit puterile pentru a vedea cine va câștiga Campionatul Mondial de Fotbal, dar și ce parcurs vor avea unele echipe.

„Prezicătoare în sparanghel” a eliminat de la titlul din start Anglia. Se pare că aceasta nu este una dintre favorite și nu va avea prea multe reușite. În schimb nu același lucru se poate spune și despre Brazilia sau Belgia. Una dintre cele două țări va juca marea finală împotriva Croației. Aceasta din urmă fiind și câștigătoarea Campionatului.

„Văd Anglia ajungând doar până în sferturile de finală. Nu o văd progresând mai departe. Am prezis că Croația va câștiga și am putut vedea și litera B. Așa că asta sugerează că se vor confrunta fie cu Brazilia, fie cu Belgia în finală.”, a declarat Jemima Packington.

Celebra prezicătoare a dat verdictul! Cine va câștiga Campionatul Mondial din 2022
Social media

Cum se citește viitorul în sparanghel

Jemima Packington este renumită pentru prezicerile ei, care de cele mai multe ori se și adeveresc. Harul femeii este completat în mod bizar de sparanghel. Se pare că procedeul este unul destul simplu. Jemima Packington aruncă în aer câteva bețe de sparanghel, iar apoi interpretează felul în care acesta au căzut.

Darul prezicerilor l-a moștenit din familie. Acesta a fost transmis de la o mătușă, care citea viitorul în frunze de ceai. De-a lungul timpului, Jemima Packington a prezis mai multe evenimente importante din familia regală, dar și câștigătorii de la Oscar sau alte competiții.

„Văd inițiale, simboluri și numere și, dacă este ceva de-a face cu regalitatea, văd întotdeauna o cioară. Dacă mugurii cad, asta înseamnă fie că va fi ceva vesel, fie o tristețe profundă.”, a mai spus Jemima Packington.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.