Celebra manelistă Raluca Rădoi a slăbit extrem de mult, iar șirul transformărilor nu se oprește aici. Aceasta a luat decizia de a face o operație estetică, pentru a scăpa de un complex pe care îl are. Din fericire pentru cântăreață, iubitul ei îi oferă susținere și încredere în tot ceea ce artista și-a pus în plan.

Raluca Rădoi i-a lăsat pe toți muți de uimire, atunci când a slăbit mai mult de 40 de kilograme. După această transformare, manelista nu se oprește aici. Deși viața i s-a îmbunătățit după ce a slăbit, artista continua lista schimbărilor și îmbunătățirilor aspectului fizic. Iubitul Ralucăi o susține în decizia pe care a luat-o.

Pentru ce operație estetică va ajunge Raluca Rădoi pe masa de operație

Raluca Drăgoi se bucură de o viață din ce în ce mai împlinită. Are o carieră strălucitoare și se bucură de un real succes. Viața i s-a schimbat în momentul în care a slăbit. Acum, are o siluetă de vis și un iubit care o va ajuta și o va susține în întreg demersul.

Un ultim retuș mai are de făcut. Cântăreața se simte complexată de dimensiunea sânilor. Astfel, Raluca Drăgoi a decis să apeleze la implanturi mamare. Medicul îi va pune silicoane și îi va face și o ridicare de sâni.

„Eram Raluca ori doi. Cu ajutorul lui Dumnezeu voi scăpa și de chestia asta, pentru că e un lucru extraordinar de întâlnit în zilele noastre. Voi face o augumentară mamară, un implant însoțit de o ridicare. Mai trebuie puțin. A devenit complex pentru că, odată cu scăderea în greutate, s-au schimbat și multe aspecte”, a spus Raluca Rădoi în cadrul Antena Stars

Celebra manelistă Raluca Drăgoi intră în „reparații”. La ce procedură estetică apelează artista
Sursă foto: Ciao.ro

Raluca Drăgoi și iubitul Andrei au vorbit despre oficializarea relației

Andrei a fost adevăratul motiv din spatele schimbărilor Ralucăi. Acesta a invățat-o ce înseamnă un stil de viață sănătos.

„2022 va fi plin și nu o să avem timp să ne axăm doar pentru noi. Trebuie să am și eu silicoane. Încă nu mi-a pus inelul pe deget. Va fi un moment foarte emoționant pentru mine. Ne-am gândit în primul rând să fie un eveniment foarte mare, cu foarte mulți invitați”, a mai spus manelista