Astrele nu au deloc vești bune pentru acești nativi, care trebuie să fie mai atenți la problemele de sănătate.

Luna august vine cu multe provocări pentru unii nativi, dar și cu vești proaste, mai ales pentru cei care s-au neglijat în ultimul timp. Astrele nu au pregătit o surpriză deloc frumoasă. Este riscul să ajungă pe mâinile medicilor, dacă nu iau măsuri urgente. Știți cum se spune. Dacă ai sănătate, ai de toate, dar se pare că acești nativi au pus pe al doilea plan afecțiunile de care suferă. 

Taur

Nativii Taur sunt cunoscuți pentru faptul că sunt încăpățânați și nu iau deloc în considerare sfaturile celorlalți. Totuși, e timpul să fie mai atenți la recomandările din partea medicului, căci în ultimul timp, s-au cam neglijat. Munca a fost pe primul plan pentru ei și au uitat complet de o alimentație sănătoasă sau de orele la care trebuie să mănânce. Nu sunt feriți nici de afecțiunile netratate la timp.

Cele trei zodii ghinioniste la capitolul sănătate. Acești nativi vor ajunge pe mâinile medicilor
Pexels

Balanță

Deși se spune că echilibrul este cuvântul-cheie atunci când vine vorba de nativii Balanța, acest lucru nu a fost posibil în cazul lor. Nativii au uitat complet de sănătatea lor și s-au dedicat exclusiv planului profesional. Știm, e vara și perioada concediilor în floare, dar nu și pentru Balanțe, care vor să lucreze și mai mult. Nativii vor avea de suferit, dacă nu iau pauza aceea la care visau de mult timp.

Pești

Vești proaste au astrele și pentru nativii Pești, care trebuie să renunțe la stilul de viață nesănătos. În ultimele luni, stilul de viață a fost dezordonat și s-au dedicat proiectelor sale. De aceea, este timpul să se gândească la alimentația sănătoasă la care au renunțat din cauza stresului. Programul încărcat și-a pus amprenta asupra lor, așa că este timpul să revină la obiceiurile sănătoase și la o grijă mai mare pentru sănătate. Nici stresul nu i-au ocolit, de aceea este bine să ia pauza la care visează de mult.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.