Berbecii, Leii și Săgetătorii sunt norocoșii zodiacului.

Trei dintre semnele zodiacale vor avea parte de un început de iarnă glorios. Berbecii, Leii și Săgetătorii sunt norocoșii zodiacului. Nativii se vor bucura de un decembrie productiv, plin de surprize și care le va schimba viziunea. Frunțile li se vor descreții, iar finalul de lună îi va prinde într-o dispoziție excepțională.

Berbecii se au noroc pe toate planurile

În ultima perioadă Berbecii au fost cam stângaci. Deși au avut cele mai bune intenții, universul nu a fost de partea lor și le-a mers destul de prost. Însă norocul li se va schimba începând cu luna decembrie. Dacă până acum părea că sunt urmăriți de pisica neagră, de acum lucrurile se vor schimba radical. Nativii își intră în formă și vor bifa reușită după reușită.

Mai mult, Berbecii vor avea în următoare perioadă mână bună și în dragoste. Norocul le schimbă dispoziția și vor atrage lângă ei oameni de calitatea. Unora dintre nativi li se vor aprinde călcâiele și trebuie să știe că au găsit persoane potrivită.

Cele trei zodii care vor începe luna decembrie cu dreptul. Cine sunt norocoșii zodiacului
Social media

Leii au parte de schimbări majore

Pentru Lei a venit timpul să strălucească. Luna decembrie îi scapă de grijile ultimei perioade. Au muncit din greu, au tras tare, iar acum se vor vedea rezultatele. Nativii vor avea parte de abundență la capitolul financiar. Mai mult, aceștia chiar își vor schimba stilul de viață. Vor mai urca încă o treaptă pe scara socială și vor ajunge acolo unde au visat.

La orizont se întrezărește și o schimbare a domiciliului. Este foarte posibil ca acum nativii să găsească și să se mute în casa la care de mult au visat. De asemenea, Leii sunt cuprinși și de o liniște sufletească, iar finalul lunii îi va găsi fericiți și în armonie.

Săgetătorii își găsesc liniștea

Ultima perioadă a fost destul de zbuciumată pentru Săgetători. Nativii au avut parte de multe schimbări, care i-au amețit și i-au debusolat. Însă furtuna a trecut, iar acum urmează liniștea. Lucrurile încep să se așeze, iar nativii se pot relaxa. Pentru Săgetători luna decembrie este despre relațiile cu cei dragi și relaxare.

Nativii sunt înconjurați de oameni pozitivi și vor prelua și ei din energia acestora. Ușor, ușor se vor destinde, vor realiza că au tot ce își doresc. Astfel, finalul de lună îi va prinde într-o dispoziție de zile mari, liniștiți și împliniți.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.