Gemenii, Săgetătorii și Peștii intră într-o perioadă propice iubirii

Trei dintre semnele zodiacale se află într-o perioadă propice pentru relațiile amoroase. Astrele s-au aliniat, iar sectorul iubirii este deschis pentru Gemeni, Săgetători și Pești. Nativii se vor bucura din plin de atenția persoanelor iubite sau pot dezvolta noi relații ce o să îi treacă printr-un carusel de emoții.

Gemenii își deschid sufletul

Gemenii vin după o perioadă nu tocmai favorabilă. Nativii au avut mai multe problemele și lupte interioare, însă e momentul ca norocul să li se schimbe. Aceștia au trecut peste impas și sunt gata să își deschidă sufletul. Nativii aflați în cuplu se vor bucura de toată atenția persoanei iubite și vor forma o legătură și mai puternică. Relația se va suda și nimic nu poate să îi despartă.

În cazul nativilor care sunt încă singuri, acum este momentul ideal pentru a se îndrepta către cineva. Sunt deschiși, dornici să exploreze senzații noi, iar persona potrivită alături de care vor face asta nu va întârzia să apară.

Cele trei zodii care au noroc în dragoste! Urmează o perioadă plină de suspans și adrenalină
Social media

Săgetătorii explorează noi valențe ale iubirii

Pentru Săgetători următoare perioadă o să fie una foarte bună, mai ales în ceea ce privește partea sentimentală. Nativii aflați în cuplu sparg monotonia relației și sunt gata să exploreze noi valențe ale acesteia. Își doresc să încerce lucruri noi, să petreacă cât mai mult timp cu persona iubită, iar aceste lucruri le vor aduce împlinirea.

Nativii care sunt în cătarea unui partenere trebuie să știe că s-ar putea să îl fi găsit deja. Aceștia s-ar putea reorienta și să vadă cu alți ochi o persoană care le este de mult aproape. Acum sentimentele s-ar putea transforma, iar o relație se poate lega.

Peștii își găsesc sufletul pereche

În ceea ce îi privește Peștii, aceștia sunt gata să se așeze la casa lor, iar partenerul este în același asentiment. Este foarte posibil ca în curând să urmeze o cerere în căsătorie. Nativii și-au găsit sufletul pereche, iar în curând toate dorințele lor se vor materializa.

Pentru nativii care încă nu formează un cuplu, acum este perioada cea mai prielnică să identifice sufletul pereche. Radiază, iar pretendenții vor apărea în curând. Tot ce trebuie să facă este să nu se grăbească în decizii și să aleagă persoana potrivită.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.