Berbecii, Scorpionii și Capricornii sunt ghinioniștii zodiacului.

Începutul lunii octombrie nu se arată prea promițător pentru trei dintre semnele zodiacale. Berbecii, Scorpionii și Capricornii sunt ghinioniștii zodiacului. Aceștia vor avea parte de un început de lună anevoios, iar problemele nu dispar până la jumătate lunii. Nativii trebuie să fie atenți la fiecare pas și să diminueze efectele negative.

Taurii se confruntă cu probleme de sănătate

Pentru Taurii începutul lunii octombrie vine cu mai multe probleme de sănătate. A trecut ceva timp de când nativii nu au mai făcut o vizită în cabinetul medicului. Problemele de sănătate se răsfrâng acum asupra lor și e posibil să aibă nevoie de îngrijiri medicale. Au ignorat acest aspect prea mult timp, iar acum trag ponoasele.

Taurii sunt sfătuiți să facă un set de analize complet și să se asigure că totul este în regulă. Este mult mai bine să previi, decât să tratezi. Este posibil ca problemele să fie la început, iar dacă sunt descoperite în timp util totul se poate rezolva.

Cele trei semne zodiacale care încep luna octombrie cu stângul. Nativii trebuie să fie atenți la fiecare pas
Social media

Scorpionii cad pradă exceselor

Scorpionii traversează o perioadă incertă, sunt nesiguri, vulnerabil și se lasă paradă exceselor. Nu se simt într-o formă prea bună și încearcă să își ascundă problemele, așa că abuzează de lucruri. Excesele alimentare, consum ridicat de alcool și alte asemenea practici sunt folosite de nativi ca un scut. Aceștia nu vor să își înfrunte problemele și fug de ele.

Este indicat ca Scorpionii să se oprească, altfel riscă să prelungească starea proastă în care se află. Aceștia nu trebuie să se mai ascundă de problemele lor, ci să le înfrunte și rezolve. Dacă se vor opri puțin și vor analiza situația își vor da seama că lucrurile nu sunt așa de negre precum par.

Capricornii au probleme sentimentale

Pentru Capricorni începutul lunii octombrie vine cu probleme la nivel sentimental. Aceștia vor suferi din dragoste sau se vor simți părăsiți de cei apropiați. Însă toate acestea sunt doar consecințele faptelor lor. S-au închis în ei, au devenit tot mai reci, iar de ceva timp tind să respingă pe toată lumea. Așadar, nu este de mirare că persoanele  din jurul lor au început să bată în retragere și să nu le mai pese.

Nativii ar trebui să mai lase de la ei și să își revizuiască atitudine, altfel vor suferi destul de mult. Dacă nu se schimbă o să fie rândul lor să simtă pe propria piele indiferența persoanelor dargi.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.