Ai cunoscut un bărbat care ți-a atras atenția și pare că îți face pe plac? Ei bine, nu avea încredere de la primele intenții pentru că uneori, te poți înșela, mai ales în cazul a trei zodii. Acești nativi fac din manipulare o adevărată artă și nu vor ezita să își folosească vorbele pentru a crea impresia că de fapt, persoana de lângă ei e de vină. Aceste trei zodii nici nu se vor comporta frumos cu iubita, dar nici nu vor dori să renunțe la relație. Așa că, dacă ai prin prejmă un unul dintre acești nativi, fii atentă. 

1. Gemeni

O relație cu un bărbat Gemeni îți va da viața peste cap complet. Nu degeaba sunt considerați cea mai instabilă zodie. Semn dual, acești nativi nu vor ezita să implice jocurile în relație și chiar îți va da mari bătăi de cap. Nici nu vei ști când vorbește serios și când glumește pentru că se pricep atât de bine la manipulare întrucât vei ajunge să crezi tot ceea ce spun.

Cele mai toxice 3 zodii masculine ale horoscopului. Nici măcar nu vei observa că te manipulează
Pexels

2. Leu

Din acest top nu a avea cum să lipsească regele zodiacului. Nativii Leu sunt manipulatori și doar din câteva cuvinte vor reuși să te convingă de faptul că au dreptate. Nu e nici pe departe adevărat. Sunt doar manipulatori, mai ales în relație când simt se acumulează frustrări pe care nu le împărtășesc nimănui. Atunci când simt că persoana iubită vrea să îi părăsească, vor încerca tot felul de metode ca să o aducă înapoi, dar niciodată nu vor renunța la atitudinea toxică.

3. Scorpion

Nativii Scorpion pe cât par de prietenoși și deschiși, pe atât sunt de manipulatori. În cazul în care greșesc, nici nu vor recunoaște și vor da vina pe cea care au o relație. La prima impresie, pare un bărbat empatic, dar nu vor ezita să își arate latura toxică mai ales când puși în fața faptului împlinit. Nativii Scorpion se pricep de minune la manipulare și fac asta aproape în fiecare relație până dau de o femeie în fața căreia astfel de lucruri nu funcționează.