Descoperă cum îți poți face browserul mai rapid.

Cum să accelerezi Google Chrome? Browserul web este instrumentul pe care probabil îl utilizați zilnic pentru a naviga pe internet. Ce trebuie făcut atunci când devine lent? Există o soluție? Dacă folosiți Google Chrome, browserul dvs. va deveni mai rapid, iar cu aceste metode, experiența dvs. de navigare va fi mult mai bună.

Simțiți că browserul dumneavoastră Chrome este mai lent decât de obicei? Aceste sfaturi și trucuri vă pot ajuta să rezolvați problema.

Cum să accelerezi Google Chrome? Câteva metode sigure

Fie că este vorba de deschiderea unui site web, de trimiterea de e-mailuri, de căutări, de navigarea pe rețelele sociale, de ascultarea de muzică sau de vizionarea de videoclipuri, nu putem trăi fără browsere web, inclusiv Google Chrome.

Acesta este considerat cel mai rapid și cel mai utilizat din lume. În mod implicit, Chrome păstrează fișierele temporare în memoria cache. Acest lucru poate cauza o navigare lentă. Cu toate acestea, există mai multe modalități de a rezolva această problemă. Iată câteva dintre ele mai jos.

Sursa: Social media

Actualizați-vă browserul Chrome

Pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, trebuie să obțineți cea mai recentă și cea mai bună versiune a software-ului. Iată cum să procedați: Deschideți browserul Google Chrome. Faceți click pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus.Faceți click pe Ajutor – Despre Google Chrome sau tastați „chrome://settings/” în bara de adrese. Dacă browserul dvs. nu este actualizat, trebuie să-l actualizați făcând clic pe butonul „Restart” (Repornire). Eliminați extensiile nedorite din browserul Chrome

Extensiile pot afecta în mod semnificativ viteza de afișare a unei pagini web și pot consuma inutil resursele computerului dumneavoastră. Pentru a le îndepărta:

Deschideți browserul Google Chrome. Scrieți „chrome://extensions/” în bara de adrese sau faceți clic pe cele trei puncte din dreapta sus. Faceți click pe „More Tools” (Alte instrumente), apoi pe „Extensions” (Extensii). Dezactivați sau eliminați toate extensiile de care nu aveți nevoie.

Permiteți-i lui Chrome să deschidă mai repede paginile web

Prin activarea acestei setări, Chrome permite preîncărcarea paginilor web pe care este probabil să le deschideți. Iată cum să procedați:

Deschideți browserul Google Chrome. Faceți clic pe cele trei puncte din dreapta sus.Mergeți la „Settings” (Setări). Faceți clic pe „Confidențialitate și securitate” în partea stângă, apoi pe „Cookie-uri și alte date de pe site”.

Activați opțiunea„Preîncărcare pagini pentru o navigare și căutare mai rapidă”. Ștergeți cookie-urile și datele din memoria cache din browserul Chrome. Așa cum am menționat mai sus, Google Chrome stochează tot felul de date în memoria cache, de la părți de pagini la imagini, ceea ce îi permite să deschidă mai repede paginile web.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.