Betty Stoian, fiica lui Florin Salam a vorbit despre principiile cu care a fost crescută și despre relația cu tatăl ei.

Deși, a primit de la viață tot ce și-a dorit din punct de vedere material, Betty se consideră modestă, fără extravaganțe și știe să se poarte frumos cu oricine, indiferent de statutul fiecăruia. Aceasta recunoaște că de foarte multe ori a fost percepută greșit de anumite persoane, din cauza faimei tatălui ei. Tânăra se consideră o persoană pozitivă și optimistă, lucruri pe care le-a moștenit de la tatăl ei. Betty consideră cu Florin Salam i-a acordat cea mai bună educație pe care putea să o primească.

De la începutul anului, artista se confruntă cu câteva probleme, încât nu mai poate să cânte. Aceasta pune accent doar pe lucrurile pozitive din viața sa.

“Nu e bine să atragem răul! N-am început atât de bine 2022, dar sunt o persoană foarte pozitivă și cred în Univers. Am început cu o răceală, nu puteam să mai vorbesc, am crezut că mi-am pierdut vocea, dar sunt bine acum. Totul se întâmplă mai bine decât anul trecut!”, a mărturisit Betty Stoian pentru Cancan.

Social Media

Faima și banii nu au schimbat-o pe Betty Stoian

În cazul artistei se pare că aparențele înșeală. Aceasta mărturisește că banii și faima nu au schimbat-o și a rămas dintotdeauna un om modest.

Multe persoane pe care le întâlnesc pentru prima dată, îmi spun că la prima vedere par cea mai nesuferită persoană, dar nu știu de ce. Probabil mă uit urât, nu știu care e problema! Eu, dimpotrivă, și ți-o spun sincer, fără să mint, dacă ar fi alta în locul meu, ar fi cea mai nesuferită. De ce să nu fiu om cu toată lumea? Eu, de exemplu, și spun ceva, nu ca să par drăguță. Îmi place mult mai mult să socializez cu un om mai sub nivelul meu, decât cu oamenii care sunt la nivelul meu. Văd mai multă sinceritate acolo!”, a mai declarat artista pentru sursa citată.

Tânăra mămică se gândește deja cum să-i ofere fiului ei cea mai bună educație și să respecte câteva principii de viață, pe care ea le are de la părinți.

“Mi-aș dori să îl cresc așa cum m-au crescut și pe mine părinții mei. De exemplu, îmi doresc foarte tare să fie om în primul rând. Să nu exagereze niciodată, chiar dacă are o situație financiară bună sau nu. Să fie un om normal și să nu uite de unde a plecat, asta am învățat și eu de la tatăl meu. Vreau să fie respectuos și să aibă grijă de el. Asta e cel mai important! Cea mai importantă lecție pe care am învățat-o de la tatăl meu este că, indiferent de perioada prin care treci, trebuie să te ridici, întotdeauna. Indiferent de ce ți se întâmplă în viață!”, a mai adaugat Betty Stoian.