Fără doar și poate, Marina Almășan este una dintre cele mai apreciate prezentatoare Tv. De-a lungul timpului, vedeta și-a atras și critici pentru că a spus lucrurilor pe nume. Așa s-a întâmplat și în urmă cu ceva timp. Atunci, s-a iscat un scandal între Marina Almășan și Mircea Radu. 

Marina Almășan: Nu trec niciodată cu vederea răutățile gratuite care mi s-au întâmplat

Prezentatoare Tv a mărturisit că nu a fost vorba decât de un episod neimportant atunci când s-a contrazis cu Mircea Radu. La acel moment, aceasta i-a atras atenția colegului de breaslă. Totul a pornit de la trecut declarația de avere. Mircea Radu ar fi trecut o sumă mai mică primită de la TVR. Atunci, prezentatorul Tv ocupa funcția de director de comunicare al instituției.

Recent, Marina Almășan a precizat că nu a avut nicio vină în discuția care s-a iscat la acel moment. Din dorința de a puncta lucrurile care nu erau corecte, prezentatoarea Tv l-a taxat pe colegul de breaslă. La acel moment, conflictul a prins proporții, Marina Almășan precizând că nu a putut trece cu vederea unele detalii.

Cele mai sincere dezvăluiri ale Marinei Almășan. Pe cine consideră „inamic” din lumea televiziunii
Social media

„Mircea Radu a fost un episod nevinovat. A fost un om mărunt, care nu a știut să fie corect cu cei care i-au întins o mână de ajutor când era la pământ. Dar viața i-a plătit-o cu vârf și îndesat, eu neavând chiar nicio contribuție în asta. De regulă, nu-mi place să mă răzbun și nici să ticluiesc strategii pentru a-i distruge pe cei care m-au nedreptățit.

Dar îmi place să punctez lucrurile strâmbe din jurul meu, să arăt cu degetul și nu trec niciodată cu vederea răutățile gratuite care mi s-au întâmplat. Măcar pentru a nu li se întâmpla și altora lucruri asemănătoare. Cred, cu toată ființa mea, că oamenii corecți, devotați, harnici și loiali nu au voie să devină batjocura nimănui”, a spus Marina Almășan în cadrul unui interviu acordat pentru ciao.ro.