Bogdan Mocanu a mărturisit cum se înțelege cu tatăl său.

De Bogdan Mocanu a auzit toată lumea, cu siguranță. Tânărul care a devenit cunoscut în urma participării la emisiunea matrimonială Puterea Dragostei a povestit un episod de care nu mulți fani știai. Mai exact, pe când doar visa la celebritatea, tânărul nu își putea permite luxul de astăzi. Se pare că artistul a ascultat sfaturile tatălui său, despre care spune că era un bărbat extrem de atent cu banii. 

Bogdan Mocanu: Tata voia să aibă siguranța zilei de mâine

În cadrul unui interviu, artistul a vorbit despre familia sa. Se pare că relația cu figura paternă este una bună, ba chiar își amintește și acum despre cum se comporta bărbatul pe când era doar un copil.

Bogdan Mocanu își descrie tatăl ca un bărbat zgârcit. Artistul a mărturisit că termenul nu are o conotație negativă. Mai degrabă, bărbatul a încercat să nu își cheltuiască banii pe orice.

@thexclusive.kanald @bogdan.mcn : “ tata este foarte zgarcit” #youtube #fyp #fypromania #theXclusive #online #bogdanmocanu #fy #inoglinda ♬ original sound – theXclusive

„Tata este foarte zgârcit, dar nu zgârcit în sensul rău, pe românește. Genul de om care să țină o anumită sumă de bani, să aibă o siguranță, siguranța zilei de mâine, mentalitatea românului. Să aibă ce să pună pe masă copiilor”, a povestit Bogdan Mocanu pentru theXclusive.

Se pare că Bogdan Mocanu a ținut cont de acest lucru și atunci când a ajuns adult. În urmă cu ceva timp, au apărut câteva controverse în urma declarațiilor făcute de artist. Atunci, tânărul a povestit că a purtat haine fake. Ba mai mult, artistul a mărturisit că nu și-a dorit să arunce cu banii pe haine care pot fi găsite la prețuri accesibile.

Nu de puține ori, acesta a fost pus la zid, pentru că obișnuia să poarte haine fake. Totuși, Bogdan Mocanu și-a asumat că a procedat așa.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.