Lena și Gabi Enache s-au căsătorit imediat după ce fotbalistul a divorțat de prima soție, Mădălina. Divorțul celor doi nu a fost lipsit de scandal, mai ales că tânăra l-a acuzat că nu i-ar fi plătit pensia alimentară copilului pe care îl au împreună. Chiar și așa, blondina și soțul ei își trăiesc liniștiți povestea de dragoste. Lena și Gabi Enache au împreună un fiu, pe nume Edan, el fiind cel care face legea în casă”. Micuțul a fost botezat de Anamaria Prodan. 

Lena nu ar putea trece peste infidelitate

Deși nu mulți le-au dat șanse împreună, se pare că relația fotbalistului și blondina a depășit orice obstacol. Ba mai mult, formează o familie unită și în ciuda greutăților, și-au văzut de relație. Lena Enache a mărturisit că există și în familia lor momente în care nu se înțeleg, fotbalistul fiind cel impulsiv. Blondina și-ar dori ca soțul ei să fie mai temperat, dar știe că este destul de muncă la acest capitol.

Cât despre ce nu ar putea ierta niciodată, blondina a mărturisit că nu ar trece cu vederea infidelitatea, dar nici violența. Blondina chiar a glumit pe acest subiect, mărturisind că a făcut mușchi de la frământatul cozonacilor pentru Paște și s-ar putea apăra. Lena Enache are o afacere pe care o promovează pe Instagram, iar Gabi Enache adoră dulciurile pregătite de soția sa.

Cele mai sincere declarații ale soției lui Gabi Enache. Ce nu i-ar tolera niciodată Lena fotbalistului
Instagram

„Aș schimba dacă aș putea, dar cred că o va face cu timpul oricum, felul lui, sper să se mai tempereze. El este impulsiv. Nu i-aș ierta niciodată să mă înșele. De violență între noi nu se pune problema, sunt capabilă să mă apăr.

Am forța necesară să mă apăr, iar de la cozonaci am făcut niște mușchi (râde, n. red.), nu se poate pune cu mine…”, a declarat Lena Enache pentru fanatik.ro.