După ce s-a retras din lumea sportului, Ciprian Marica a intrat în afaceri, dar nici acest capitol nu a fost lipsit de controverse. De departe, cele mai mari neînțelegeri au fost între fostul fotbalist și Ilie Năstase. Mărul discordiei a fost baza sportivă „Voința”, tenismenul acuzându-l că a vrut să îi fure afacerea. După aceste situații, Ciprian Marica se gândește să plece din România pentru a-și proteja familia. 

Ciprian Marica: Nu vreau să sufere copiii mei

Invitat în podcastul moderat de Ameri Nasrin, fostul fotbalist a mărturisit că se gândește să plece din țară și să se stabilească în străinătate, unde se gândește să continue cu afacerile. Ciprian Marica a spus că face acest lucru pentru a le fi bine celor doi copii, mărturisind că în România nu are condițiile necesare pentru ceea ce își dorește.

Fostul fotbalist a precizat că de-a lungul timpului, a plătit pentru faptul că e persoană publică, referindu-se la invidie. Ciprian Marica se gândește că nu există viitor în România pentru copiii săi. Indirect, vor avea dezavantaje având ca tată un bărbat celebru, este de părere acesta.

Cele mai sincere declarații ale lui Ciprian Marica. Motivul pentru care fostul fotbalist vrea să plece din România
Social media

„Prețul succesului e invidia, trebuie să ți-o asumi. Poate la început de carieră mă afecta, apoi nu. Mă interesa foarte mult părerea oamenilor. Nu-i poți mulțumi pe toți. Mă gândesc să-i protejez cumva pe copiii mei și poate pentru ei e mai bine să plecăm din România.

Faptul că ești persoană publică are avantaje și dezavantaje. Poate că ei ar putea avea un viitor afară. Inevitabil, mă gândesc că-i va afecta.

Iau în calcul ca ei să plece din România de la o vârstă fragedă, pentru a fi departe de tot ceea ce înseamnă România! Pentru ei trebuie să iau cea mai bună decizie, nu vreau copiii mei să sufere”, a mărturisit Ciprian Marica în podcastul „A meritat cu Nasrin”.