Unii oameni vor încerca orice pentru a ieși dintr-o condamnare.

Indiferent cât de mult s-ar strădui oamenii, este aproape imposibil să scapi de o acuzație de conducere cu alcool sau droguri, indiferent de scuza ta.

Nu există nicio scuză pentru infracțiuni și se petrec nenumărate ore în instanțele care se ocupă de cei care iau o decizie proastă.

Scuze amuzante pentru fapte grave

Cele mai ridicole și hilare scuze auzite în instanță pentru conducerea în stare de ebrietate sau sub consumul de droguri
Pixabay.com

În ciuda acestui fapt, infractorii vor încerca în continuare să își ia calea de la o condamnare. Iar scuzele auzite în instanțe sunt hilare. Inutil să spun că scuzele nu funcționează.

Iată unele dintre cele mai ridicole și hilare scuze pentru conducerea sub alcool și droguri auzite în tribunalele

1. „Am început să beau după ce am făcut accident.”

Un bărbat din Somerton a susținut că a dat pe gât un pahar de whisky după ce și-a lovit mașina, când poliția l-a prins din urmă.

2. Prefacerea unei convulsii

Un bărbat care a rezistat arestării după ce a fost prins la volan în stare de ebrietate, apoi s-a prefăcut că are o convulsie. Ca scuză pentru a nu fi efectuat un test de respirație.

Bărbatul din Stoke St Michael conducea suspicios când poliția l-a zărit în drum spre o urgență.

Ulterior, a fost arestat, dar era obstructiv și a spus că a refuzat să facă un test de respirație din cauza unei afecțiuni medicale.

3. Whisky-ul mi-a ajutat durerea de dinți.

Un bărbat din Ilminster a spus că a băut whisky pentru a-și calma durerea de dinți.

4. „Nu eu ofițer, am fost în pat.”

Un bărbat din Frome a încercat să scape de o acuzație de conducere sub alcool susținând că fusese în pat când mașina lui a produs accidentul.

De fapt, a reieșit că bărbatul depășise limita atunci când și-a lovit mașina și a fugit acasă în panică.

Ulterior, el a mărturisit acest lucru în instanță, după ce polițiștii au observat că avea o tăietură proaspătă la mână în urma accidentului.

5. “Am examene de care să-mi fac griji.”

Un student din Bath și-a răsturnat mașina când s-a prăbușit după ce a luat o pastilă Xanax și canabis. Dar le-a spus magistraților că crede că este bine să conducă și că are examene de care să-și facă griji.

Examenele nu au fost singurul lucru în mintea studentului după accident. Deoarece a fost dus la spital.

6. O caracatiță era în cale.

Nu o inventăm pe asta. Deși aceasta nu a fost o scuză pentru conducerea drogurilor. A fost o scuză folosită de un bărbat din Devon pentru a explica de ce și-a lovit mașina. Bărbatul luase un cocktail de zece droguri.

El le-a spus po că a trebuit să evite o caracatiță și o momeală de pe drum când au participat la accident