Ziua de naștere este unul dintre cele mai importante evenimente din viața unei persoane. Marchează încă un an de viață extrem de important. Un astfel de eveniment nu este trecut ușor cu vederea, mai ales că trebuie sărbătorit. Însă nu mulți știu că nu este deloc bine să ne sărbătorim ziua de naștere într-o altă zi decât cea în care ne-am născut. 

Această informație face parte din mare listă de superstiții și obiceiuri pe care poporul român le respectă. Acestea sunt amintite încă din bătrâni și au semnificații atât pozitive, cât și negative. Așadar, iată care sunt cele mai importante superstiții cu privire la ce e bine să faci și ce nu, atunci când vine vorba de sărbătorirea zilei în care te-ai născut.

Trebuie să știi! Uite care sunt cele mai răspândite superstiții despre ziua de naștere

Arhivă presă

Ca să începem cu partea pozitivă, este recomandat ca de ziua ta să ai bani în buzunar. Conform tradiției, te asiguri că vei avea parte de succes financiar pe durata întregului an.

De asemenea, este recomandat să lenjerie și haine noi. Contrar, nu vei face altceva decât să atragi ghinion de partea ta.

Ce nu trebuie să faci înainte de ziua ta de naștere

Una dintre cele mai dure superstiții informează că nu este bine să îți sărbătorești în avans ziua de naștere. Se spune că îți vei scurta viața.

Pixabay.com

O altă superstiție constă în discuțiile cu oameni bolnavi. Dacă vei vorbi cu ei înainte de ziua ta, riști să atragi asupra ta probleme de sănătate.

Dacă totuși nu ai o altă opțiune, asigură-te să să porți în buzunar un obiect de argint. Acest metal are puterea de a te feri de rău, câmpul tău energetic devenind mult mai puternic.

Dacă organizezi o petrecere cu invitați, ai grijă ca la eveniment să nu fie un număr de 9, 13, 18, 21, 51, 99 sau 100 de persoane, Potrivit superstițiilor, aceste numere aduc ghinion.