Sunt atât de multe lucruri de făcut înainte de a avea un copil.

Pregătirea creșei, poate să urmezi un curs de parenting sau de naștere și să faci provizii de echipament pentru bebeluși. Dar poate cea mai importantă, este alegerea unui nume. În timp ce unii pot avea opțiunile alese cu ani înainte chiar de a avea un copil, alții ar putea avea nevoie să-și cunoască copilul înainte de a decide ce se potrivește.

Dar uneori, oricât de original crezi că ar fi porecla micuțului tău, mulți alți oameni din toată țara se simt la fel cu privire la același nume – popularitatea numelor de bebeluși este amuzantă așa. Așadar, aruncăm o privire la cele mai importante nume de bebeluși din 2021, prin amabilitatea Administrației Securității Sociale, în cazul în care aveți nevoie de inspirație pentru denumirea copilului sau poate doriți să știți ce să evitați, astfel încât să nu existe patru copii cu copilul dvs. nume în clasa lor de grădiniță, sau ești doar curios despre numele fierbinți ale momentului.

1.Liam

Cele mai populare 10 de nume de bebeluși din 2021. Câteva dintre ele te vor putea surprinde
Pixabay

Potrivit VeryWell Family, numele Liam înseamnă „războinic cu voință puternică” și „protector”. Pentru cei care doresc să meargă împotriva sensului de la denumirea mai tradițională, William, Liam este o alternativă modernă.

2.Noe

După cum probabil știți deja, numele Noe este biblic și face referire la povestea biblică despre Arca lui Noe. Potrivit Babycenter, originea numelui provine de la cuvântul ebraic „noach”, care înseamnă „odihnă” și „mângâiere”.

3.Oliver

În timp ce numele Oliver are o varietate de semnificații, este derivat din vechiul nume nordic „Áleifr”. Care înseamnă „descendent al strămoșului”, potrivit VeryWell Family. Cu toate acestea, în franceză, se traduce prin „măslin” și mai târziu a ajuns să fie sinonim cu „cuvântul latin oliva, care înseamnă „măslin”.” Site-ul explică că „măslinul a fost mult timp asociat cu pacea, demnitatea, rodnicie și frumusețe”, ceea ce înseamnă că numele are multe promisiuni.

4.Elijah

Elijah sau John este un alt nume înrădăcinat în Biblie. Potrivit Babynames.com, provine din limba ebraică și înseamnă „Dumnezeul meu este Yahweh”. Elijah, totuși, „este o formă anglicizată a numelui ebraic Eliyahu”.

5.James

De asemenea, derivat din Biblie, James are o relație cu Iacov, explică VeryWell Family. Atât Iacov cât și James înseamnă „înlocuitor”.

6.Olivia

Oliver și Olivia au același sens! VeryWell Family spune că Olivia înseamnă „măslin” sau „măslin”, conform traducerii sale în latină.

7. Emma

Potrivit Babycenter, „Emma a fost unul dintre cele mai populare trei nume de fete din Statele Unite din 2003”. Cu rădăcini germanice, înseamnă „universal” sau „întreg”.

8. Charlotte

De origine franceză, Charlotte este versiunea feminină a lui Charles, spune Nameberry. Poate fi tradus prin „om liber”.

9.Amelia

Cu rădăcini latine, Amelia înseamnă „muncă”, conform familiei VeryWell. Cu toate acestea, nu se referă la muncă, ci înseamnă „harnicie și fertilitate”.

10.Ava

În timp ce originea lui Ava este neclară, are câteva semnificații posibile, conform familiei VeryWell: „pasăre sau pasăre” în latină; „voce și sunet” în farsi. “Viață” sau plină de viață” în ebraică.